Vallilan uuden Vaistot-kokoelman kuosit tuovat sisustukseen eläimiä ja luontoa Suomesta ja Japanista

Vallila Interior on vuonna 1935 perustettu suomalainen sisustus- ja tekstiilialan perheyritys. Vallilan sisustuskokoelma uudistuu kaksi kertaa vuodessa, keväisin ja syksyisin. Vallila tuo kodin sisustukseen näyttäviä ja värikylläisiä kuoseja ja sisustustuotteita, jotka sopivat mainiosti niin arkeen kuin juhlahetkiin. Kevät/kesä ja syksy/talvi -kokoelmien lisäksi Vallila tuo säännöllisesti markkinoille erikoiskokoelmia esimerkiksi suunnittelijayhteistöiden kautta.

Vallila on raikas, vallaton, kokeileva, välillä jopa kujeileva ja ihanan innostava. Sielukkuus ja yllätyksellisyys kuvaavat Vallilaa myös oivasti.

Vallilan laajan monipuolinen tuotekirjo sisältää esimerkiksi valmisverhoja, kappoja, tyynynpäällisiä, keittiötuotteita, mukeja, suihkuverhoja, kangaskasseja ja nyt valloittavana uutuutena tarjottimia. Vallilalle on tärkeää luoda arvoa Suomeen tuotteillaan, jotka edustavat Vallilan osaamista suomalaisen suunnittelun, muotoilun, tutkimuksen ja tuotekehityksen saralla.

Vallilan uusi AW16-kokoelma ’Vaistot’ ammentaa inspiraationsa suomalaisesta ja japanilaisesta kulttuurista, luonnosta ja eläimistä. Kuoseissa käyskentelevät kauriit puiston rauhassa, karhut kurkistavat havujen kätköistä ja tiikeri pysäyttää katseellaan. Maisemissa liikutaan todellisuudesta mielikuvitukseen, Porvoon pittoreskista puutaloidyllistä valokuvamaisiin Helsinki-kuoseihin ja tunnelmallisiin kuviin japanilaisesta luonnosta.

Kokoelman ovat suunnitelleet Vallilan kuosisuunnittelijat Tanja Orsjoki , Matleena Issakainen , Riina Kuikka ja Saara Kurkela . Kokoelmaan kuuluu myös vierailevan suunnittelijan Dome Karukosken kuoseja sekä kuosimallisto, joka on suunniteltu valokuvaaja Jussi Hellstenin Helsinki-aiheisen valokuvasarjan pohjalta.

Kokoelman väreissä nähdään syksyllä murrettuja, voimakkaita värejä punaisesta oranssiin sekä harmaista ja maanläheisistä sävyistä metsän vihreään. Myös sinisen ja turkoosin sävyjä on kokoelmassa maustamassa kokonaisuutta.