Finnmarin syksyn valikoimien värit resonoivat luonnon värien kanssa

Finnmarinsyyskauden sisustustuotteiden värimaailma resonoi luonnon värien kanssa.

– Syksyllä tuotteidemme värit painottuvat pääsääntöisestiterracotanja ruskean sävyihin, kuten värit luonnossakin, kertoo Markus NummelaFinnmarilta.

Suomalaiset rakastavat perinteistä joulua.Finnmarinvalikoimien myötä halutaan kunnioittaa tätä suomalaisten rakkautta.

– Jouluvalikoimamme ovat vuosittain aika lailla samantyyppiset. Toki tuotteet vaihtelevat, mutta meilläFinnmarillajoulun valikoimissa pääosissa ovat kranssit, jouluiset silkkikukat sekä pöytäliinat ja -tabletit. Led-valoilla toimivat koriste-esineet ovat hyvin suosittuja joulun tuotteita sekä tietystiFinnmarinkynttilät, Nummela kertoo.

Tänä jouluna sisustustuotteet värittävät kodit Nummelan mukaan pääsääntöisesti joulun punaisen ja harmaan sävyillä.

– Ja hopea on aina juhlallinen joulun väri, hän toteaa.

Lahdessa toimivanFinnmariOy:n päätuoteryhmä on kynttilät. Muut yrityksen valikoimissa olevat sisustustuotteet rakentuvat pääsääntöisesti kynttilöiden ympärille.Finnmaritarjoaa myös muun muassa sisustustekstiilejä. HenkilökuntaaFinnmarillaon 70–80. Laakereilla ei levätä, tuotekehittely on jatkuvasti käynnissä.

– Asiakkailta saatu palaute on merkittävässä roolissa tuotekehittelyssä. Matkustelemme runsaasti alan messuilla ja muissa tapahtumissa eri puolilla maailmaa, ja seuraamme niiden kautta jatkuvasti sisustusalan trendejä, Nummela kertoo.