Saparot suorina ostoksille Kärkkäisen Sikapäiville!

Kärkkäisen viiden myymälän myymäläpäälliköt sekä verkkokauppajohtaja toivottavat asiakkaat tervetulleiksi Kärkkäisen legendaarisille Sikapäiville.

Muista myös osallistua Sikapäivien arvontoihin.

Janne Kärkkäinen, verkkokauppajohtaja Karkkainen.com:

* Turvallista shoppailua verkossa, myös kotiinkuljetuksella.

* Sikamaisten tarjousten lisäksi löydät verkkokaupasta Karkkainen.com yli 200 000 muuta tuotetta.

* Uuden pakkauslinjastomme avulla pystymme toimittamaan verkkokauppatilaukset perille entistä nopeammin.

Juha Julkunen, Lahden myymäläpäällikkö:

* Valtaisista valikoimistamme niin luonnossa liikkujat, hyvinvointiinsa panostavat, askartelijat, käsitöistä nauttivat, keittiössä viihtyvät kuin kodin remontteja tekevät tee se itse -miehet ja naiset löytävät sopivat tuotteet. Esimerkiksi työkaluosastoltamme myös ammattilaiset löytävät työnsä tueksi laadukkaat huippumerkit. Kaipaavatko kotisi seinät piristystä? Maalit ja tapetit saat meiltä.

* Huoltokeskuksessamme voi teettää esimerkiksi passikuvat ja kaiverrukset. Huoltokeskuksessa onnistuu myös polkupyörien ja urheiluvälineiden huolto. Huoltokeskuksemme avainpalvelussa on mahdollista teetättää erilaisia avaimia kotiavaimista autojen ja moottoripyörien avaimiin. Myös uusimpien nykyavainten teetättäminen onnistuu eli sellaisten avainten, joihin tarvitaan erilliset koodaukset.

* Autohuollossa autohuoltuukätevästi ostosreissun lomassa. Muistetaan vaihtaa talvirenkaat ajoissa, sekin onnistuu Kärkkäisen Autohuollossa.

Pasi Eskola, Ylivieskan myymäläpäällikkö:

* Kärkkäisen kovat tarjoukset ovat aina hyvä syy tulla Sikapäiville, muista myös meidän muu laaja palvelutarjontamme.

* Tankkaa, pese ja huollata autosi meillä samalla reissulla.

* Ruokaile ja juo kahvit rauhassa.Ylivieskan Kärkkäisen tavaratalon yhteydessä palvelee monta hyvää ravintolaa.

* Otata passikuvat, teetä valokuvat, huollata sukset tai teroituta luistimet huoltokeskuksessamme.

Kimmo Litendahl, Jyväskylän myymäläpäällikkö:

* Kärkkäinen on vakiinnuttanut paikkansa Palokan kauppa-alueella. Asiakkaat ovat ottaneet ylivoimaisen valikoimamme, tunnetuimmat tuotemerkit ja parhaat tarjouksemme omakseen. Asuntorakentaminen Palokassa ja sen läheisyydessä luo uutta hyvää kasvupohjaa kannattavalle toiminnalle. Näin voimme edelleen edesauttaa Palokan kauppa-alueen menestystä sekä työllistymistä alueelle.

* Kärkkäinen on haluttu työpaikka. Osaava ja palveleva henkilökunta onkin avainasemassa kauppamme menestyksessä. Kasvu luo mahdollisuuksia henkilöstön kehittämiseen ja avaa polkuja urakehityksille niitä etsiville. Kannattaa tutustua avoimiin työpaikkoihimme osoitteessa https://lehti.karkkainen.com/tavaratalot/.

* Sikapäivät ovat osa Kärkkäisen menestyskonseptia. Ne piristävät syksyn kaupankäyntiä: upeita löytöjä, samat edulliset hinnat kaikille, ilman kanta-asiakaskortteja. Sikapäivät kannattaa kokea paikan päällä tai vaihtoehtoisesti hyödyntää verkkokauppamme nopea ja joustava toiminta. Alueen ilmaiset parkkipaikat (nyt myös sähköautojen latausmahdollisuus) ja helppo saavutettavuus nelostien varrella varmistavat mukavan ostosreissun.

Reijo Hirvasniemi, Iin myymäläpäällikkö:

* Kärkkäinen on kehittyvä, nopealiikkeinen ja kaupparyhmistä riippumaton perheyritys, joka voi ostaa tuotteensa, mistä haluaa ja jossa jokainen työntekijä voi vaikuttaa tuotevalikoimaan.

* Hyvässä työpaikassa arvot ja toiminta lyövät kättä. Johto on aidosti kiinnostunut henkilöstöstä. Työtä tehdään sydämellä.

* Iin tavaratalo on kovassa kasvussa. Kiitos siitä kuuluu osaavalle henkilöstölle sekä asiakkaillemme. Sorosentien ja Valtatie 4 liittymän muuttaminen liikennevalo-ohjatuksi on kasvattanut asiakasvirtoja. Iin kunnan päättäjille kiitos onnistuneesta hankkeesta.

Sirkka Luokkanen, Oulun myymäläpäällikkö:

* Oulun Kärkkäinen, joka on neliöiltään pienin Kärkkäisen tavaratalo, on tuotevalikoimaltaan todella laaja. Valikoimaa täydentää erillinen Kärkkäinen Kone Alasintien toisella puolella.

* Asiakas löytää Oulun Kärkkäiseltä palvelevaa henkilökuntaa helposti.

* Sikapäivillä on hinnatkin sikahalpoja. Tavaratalostamme löytyy paljon sellaisia tuotteita sikahintaan, mitä ei välttämättä ole tässä tarjouslehdessä. Yllätyksiä kannattaa tulla katselemaan ja tekemään edullisia ostoslöytöjä.

1990-luvun alussa ideoitujen Kärkkäisen Sikapäivien perusajatuksena oli ja on edelleen, että kaikille ikään tai sukupuoleen katsomatta löytyy edullisia tarjouksia. Tervetuloa ostamisen ja löytämisen juhlaviikoille, Kärkkäisen Sikapäiville.

Reetta Reinman

PS. Valoisaan syksyyn Kärkkäisellä ovat syttyneet upeat valosarjat niin kodin sisätilojentunnelmoittamiseenkuin ulkotilojen valaisemiseen.