Seinävalaisin mahdollistaa kodin tunnelmallisen valaistuksen pienellä vaivalla. Monipuolinen seinävalaisinvalikoima tarjoaa jokaiselle sisustajalle varmasti omaan tyyliin sopivat seinävalaisimet kodein jokaiseen huoneeseen.

Seinävalaisimia valmistavat tunnetut valaisinvalmistajat, kuten Innolux, Nordlux sekä Scan Lamps. Myös monet sisustustuotteita valmistavat yritykset tuovat ihania seinävalaisimia markkinoille. Seinävalaisimissa heijastuvat vallitsevat sisustustyylit, joten valikoima kattaa niin perinteisiä, kuin myös moderneja sisustusvalaisimia. Meiltä Kärkkäiseltä löydät runsaasti eri tyylisiä seinävalaisimia mukavan edulliseen hintaan.

Seinävalaisin joka huoneeseen

Seinävalaisin voidaan asentaa melkeinpä minne tahansa, joten sen avulla sisustaminen sekä valaistuksen luominen onnistuu jokaisessa huoneessa. Eteistilat sekä aulat kaipaavat usein hyvin valaisevaa, laajaa valokeilaa luovaa yleisvalaisinta, joten seinävalaisimeksi kannattaa valita laajalla kuvulla oleva valaisin. Tällöin valaistus yltää kattamaan koko tilan, eikä huoneeseen jää niin sanottuja pimeitä nurkkia.

Keittiön hyvä valaistus on erittäin tärkeässä osassa hyvin toimivaa keittiötä. Työtasojen päälle kannattaa sijoittaa hyvin valaiseva seinävalaisin tai kaksikin. Seinävalaisimen avulla tarkatkin työt on helppo tehdä pöydän ääressä, minne kattovalaisimen valo ei yllä kovinkaan tehokkaasti. Samaa tarkkaa työskentelyvaloa saadaan seinävalaisimilla aikaiseksi esimerkiksi kodinhoitohuoneissa sekä työpöydän ääressä.

Makuuhuoneen seinävalaisinta valittaessa kannattaa valita seinävalaisin, jossa valon voimakkuutta voidaan säädellä. Esimerkiksi Nordlux valmistaa seinävalaisimia, joissa on kolmivaiheinen valon himmennin. Himmennetty valo ei häiritse vieressä olijaa, mikäli toisella sängyssä olijalla on vielä lukeminen kesken toisen nukahtaessa.

Olohuoneen seinävalaisin on usein tunnelmaa tuova sisustusvalaisin, jonka valon määrän ei tarvitsekaan olla kovin voimakas. Olohuoneen seinävalaisimen tarkoitus on tuoda valaistusta esimerkiksi lukunurkkaukseen nojatuolin päälle tai sohvalla istujan takaa. Säädettävä ja liikuteltava valaisimen varsi helpottaa valon suuntaamista juuri oikeaan kohteeseen.

Seinävalaisimia laidasta laitaan

Seinävalaisin voi olla huomaamaton valontuoja tai se voi olla selkeä katseenvangitsija kodin seinällä. Seinävalaisimien monipuolinen valikoima tarjoaa jokaiseen makuun sekä tarpeeseen sopivia valaisimia kaikkiin koteihin. Nykyaikaisten kotien seinävalaisimet ovat usein selkeämuotoisia sekä moderneja valaisimia, sillä valaistus on huomioitu jo talon suunnitteluvaiheessa.

Perinteiset, jopa rustiikkiset seinävalaisimet sopivat kodikkaisiin koteihin, jossa tunnelmaa luovat erilaiset tyylit, värit sekä tietynlainen romantiikka. Seinävalaisimella voidaan korostaa esimerkiksi seinän eri pintamateriaaleja, tauluja tai huonekaluja.

Kärkkäiseltä seinävalaisimia saat mukavan edulliseen hintaan!