Naisten toppahousut tekevät talvisesta ulkoilusta mielekästä, sillä kylmyydestä ei tarvitse kärsiä. Lämmittävät toppahousut sopivat niin aktiiviliikkujalle kuin satunnaisesti ulkoilevallekin hyvin, sillä toppahousujen valikoiman on monipuolinen. Toppahousujen naiselliset leikkaukset takaavat sen, että ne istuvat täydellisesti jokaisen naisen jalkaan.

Naisten toppahousuja löytyy usean eri valmistajan valikoimasta, joten niiden tekniset ominaisuudet vaihtelevat jonkin verran. Tärkeintä kuitenkin on, että merkistä ja mallista riippumatta ne tuovat kaivattua lämmittävyyttä ulkoiluun. Edulliset toppahousut voivat lämmittää aivan yhtä hyvin, mitä kalliimmat merkkihousut, joten jokainen löytää varmasti budjettiinsa sopivat naisten toppahousut tuomaan lämpöä talven ulkoiluihin.

Toppahousut henkseleillä

Icepeak valmistaa toppahousuja aktiivisille naisille, joten siksi niissä useimmissa on henkselit. Icepeakin toppahousut ovat myös korkeavyötäröisiä, mikä auttaa hyvin housujen istuvuuteen. Toppahousujen henkselit parantavat istuvuutta sekä lisäävät käyttömukavuutta.

Henkselikiinnitys takaa sen, että housut eivät valu ikävästi. Esimerkiksi laskettelurinteessä tai lenkkipolulla housuja ei tarvitse nostella tai oikoa liikkumisen aikana, sillä joustavat henkselit pitävät housut hyvin paikoillaan.

Picture Organic Clothing on vienyt henkselihousut aivan uudelle tasolle, sillä ekologisesti tuotetut Seattle Bib -naisten toppahousut ovat lappuhaalari-tyyppisesti valmistetut. Nämä toppahousut ovat erityisesti laskettelijoiden, lautailijoiden suosiossa. Lämmittävä yläosa voidaan halutessaan irrottaa vetoketjun avulla.

Toppahousut pitävät kylmyyden poissa

Toppahousujen tärkein seikka on vanukerros. Se pitää ulkoilijan lämpimänä kovallakin pakkasella. Vanun lisäksi lämpöä lisääviä seikkoja ovat veden ja tuulen pitävä pintamateriaali, teipatut saumat sekä lumilukot lahkeissa.

Toppahousuissa merkittävä seikka lämmön säätelyssä on myös hengittävyys, jotta kehon tuottama kosteus pääsee poistumaan iholta. Joissakin naisten toppahousumalleissa on vetoketjulla olevat ilmanvaihtoventtiilit, joilla pystytään itse säätelemään housujen lämpötilaa.

Toppahousut ovat tyylikkään näköiset niin rinteessä kuin kotipihallakin

Naisten ulkoiluhousuissa merkittävä mukavuutta tuova seikka on hyvät leikkaukset sekä joustavat materiaalit. Toppahousut tekevät ulkona liikkumisesta mielekästä, jos ne eivät purista eivätkä rajoita liikeratoja. Joustavuutta tarvitaan etenkin takapuolen sekä polvien kohdilta. Ryhdikäs istuvuus parantaa myös toppahousujen ulkonäköä huomattavasti.

Kärkkäisen verkkokaupasta löydät talviseen ulkoiluun laadukkaat naisten toppahousut. Hanki toppahousut oman aktiivisuutesi mukaan; vähäiseen ulkoiluun riittää edullisemmat toppahousut, mutta aktiiviseen talviliikuntaan kannattaa hankkia teknisiltä ominaisuuksiltaan monipuolisemmat toppahousut.