Toppakäsineet auttavat erinomaisesti lämpimänä pysymiseen talven kovimmillakin pakkasilla. Käsien kylmettyminen aiheuttaa koko kehon lämpötilan laskua, joten lämpimään talvipukeutumiseen kuuluvat ehdottomasti mukavat toppakintaat tai toppahanskat!

Toppakäsineet eivät ole pelkästään osa lasten talvipukeutumista, vaan me isommatkin tarvitsemme lämpimät urheiluasusteet talviseen ulkoiluun. Etenkin eri urheilulajeissa kädet joutuvat alttiiksi pakkaselle, joten ne on hyvä suojata paleltumien estämiseksi. Kärkkäisen verkkokaupasta löytyy mukavat toppakäsineet niin lapsille kuin aikuisillekin.

Toppahanskat helpottavat talven askareita

Toppakintaat ovat ehkä lämpimin vaihtoehto käsien lämmittämiseen pakkasella, mutta usein niiden kanssa on hiukan tukala tehdä mitään. Kintaat täytyy ottaa pois esimerkiksi kengännauhojen solmimisen ajaksi, sillä sormia ei voi käyttää normaalisti. Kintaille hyvä vaihtoehto on hankkia lämpimät toppahanskat, jotka lämmittävät melkeinpä yhtä hyvin kuin kintaatkin.

Hanskat mahdollistavat useita toimia, mitä kintaat kädessä ei voi tehdä. Sen tähden toppahanskat ovat nykyään suosittuja käsineitä. Toppahanskat valmistetaan lämpimästä vanukerroksesta sekä tuulen sekä veden pitävästä pintamateriaalista. Esimerkiksi lasketteluhanskat valmistetaan pääsääntöisesti aina veden- ja tuulenpitävästä materiaalista. Hestran valmistamat toppahanskat ovat vedenpitävyyden lisäksi hengittävät Czone-kalvon ansiosta. Näin ollen kädet eivät pääse hikoamaan kovassakaan menossa.

Uutuutena viime aikoina markkinoille on tullut runsaasti erilaisia heijastavia tuotteita. Atom Outdoorsin valmistamat tyylikkään näköiset heijastavat toppahanskat löytyvät koko perheelle. Etenkin nuorilla saattaa heijastimen käyttö herkästi unohtua, mutta heijastavien hanskojensa avulla tiellä liikkuva teini huomataan hyvin.

Toppakintaat lämmittävät parhaiten

Toppakintaat ovat ehdottomasti lämmittävimmät käsineet talven pakkasilla. Kintaissa sormet voivat olla samassa tilassa, mikä edistää niiden lämpimänä pysymistä. Toppakintaat ovat etenkin laskettelijoiden ja talvivaeltajien keskuudessa suosittuja käsineitä.

Toppakintaat sopivat mainiosti kaikkeen talviulkoiluun. Nykyään käsineisiin liitetään erilaisia toimintoja, joilla älypuhelimen näyttöä voidaan käyttää käsineet kädessä. Burton on lisännyt jopa toppakintaisiin Screencrap-tekniikan, minkä ansiosta puhelinta voidaan käyttää helposti myös kintaat kädessä.

Hyvin lämmittävät talvikäsineet lisäävät ulkona viihtymistä. Kylmyys ja viima viilentävät kehoa nopeasti, jos kädet pääsevät kylmettymään. Sen tähden kannattaakin hankkia toppakäsineet hyvissä ajoin ennen kovia pakkasia. Kärkkäisen verkkokauppa tarjoaa monipuolisen valikoiman eri valmistajien toppakäsineitä, josta jokaisen on helppo valita itselle sopivat käsineet.