Ilmojen kylmetessä sopivat tilojen mukaan mitoitetut lämmittimet tuovat miellyttävää lämpöä niin loppukesän viileneviin iltoihin kuin kylmään talvi–iltaan niin sisä- kuin ulkotiloissakin. Lämmitin nostaa fiilistä ja asumisviihtyvyyttä niin kodin sisällä, terassilla, kesämökillä kuin autotallissakin. Kesähelteiden yllättäessä viilentävää helpotusta tuovat taas tuulettimet ja ilmastointilaitteet. 

Suomessa viihdytään perinteisesti saunoissa, terasseilla ja grillien ääressä. Säiden salliessa terasseilla seurustellaan yhdessä läheisten ja ystävien kanssa. Laadukas terassilämmitin tuo miellyttävää lämpöä terasseille ja parvekkeille ja jatkaa näin grilli- ja terassikautta varhaiskeväästä loppusyksyyn. 

Infrapunalämmitin lämmittää niin sisällä kuin ulkona

Pienempi infrapunalämmitin on turvallinen ja tehokas lämmitin niin parvekkeelle, terassille kuin kesämökillekin. Infrapunalämmitin ei tuhlaa lämpöä ympäröivän ilman lämmittämiseen vaan lämmittää erityisesti halutut kohteet eli ihmiset, eikä sen tuottama lämpö karkaa edes tuulen mukana. 

Isompi polttoainekäyttöinen infrapunalämmitin on mainio vaihtoehto vaikka autotallin, hallin, remonttikohteiden, kesämökkien ja isompien terassien tehokkaaseen lämmittämiseen. Lämmitin tuottaa turvallisesti lämpöä, joka ei ole koskaan liian kuumaa. 

Lämminvesivaraaja lämmittää veden sähköllä – aurinkokeräin auringon avulla

Lämminvesivaraaja eli tuttavallisemmin boileri tai vedenlämmitin pitää kotioloissa tai kesämökillä huolen, että lämmintä vettä riittää sopivasti kaikkiin käyttötarkoituksiin. Lämminvesivaraajan koko tulee valita huolellisesti sen mukaan, monenko henkilön vedenkäyttötarpeen varaajan tulisi kattaa. 

Kärkkäisen verkkokaupan valikoimasta löydät sopivat mallit niin keittiökaapistoon integroitavina, seinälle asennettavina, saunan lauteiden alle sijoitettavina kuin lattialle asennettavina malleina. Pienimmät mallit lämmittävät tarvittavan käyttöveden tehokkaasti mökillä ja suurimpien lämmityskapasiteetti riittää myös isomman perheen lämpimän veden tarpeisiin. 

Aurinkokeräin eli tyhjiöputkikeräin hyödyntää taas ekologisesti auringosta saatavaa säteilyenergiaa vaivattomasti ja tehokkaasti. Aurinkokeräin muuntaa auringon säteilyenergian teknisesti käyttökelpoiseksi lämpöenergiaksi. Tyhjiöputkiperiaatteella toimiva ja täysin ilmaista energiaa tuottava aurinkokeräin lämmittää kodin, kesämökin tai vapaa–ajan asunnon käyttöveden putkessa kiertävän nesteen avulla.

Sähkötakka toimii sähköllä – kaminapuhallin takan lämmöllä

Laadukas sähkötakka on mainio tunnelmanluoja ja lämmittää tehokkaasti niin kotona kuin mökilläkin. Takan lämmitystehoa voidaan helposti säätää ja lepattavaa tulta muistuttava ledvalaistus tuo aidon takan tunnelmaa. Tyylikäs sähkötakka sulautuu mainiosti niin moderniin kotiin kuin perinteisempäänkin tilaan. 

Kaminapuhallin tuo taas selvää energiansäästöä perinteisen kamiinan tai takan käyttäjille. Kaminapuhallin asetetaan takan tai kamiinan päälle niin, että lämmin ilma tulee laitteen alapuolelta. Kaminapuhallin levittää lämpöä nopeasti, tehokkaasti ja miellyttävästi isompaankin huoneeseen. Puhallin tuottaa itse oman käyttöenergiansa kamiinan tai takan lämmöstä, joten mitään johtoja tai paristoja ei tarvita.

Kärkkäisen verkkokaupasta löytyy sopivat lämmittimet, ilmastointilaitteet, lämminvesivaraajat ja aurinkokeräimet parhailta tuotemerkeiltä niin kotiin kuin mökille. Valitse tarpeeseesi sopiva sähköllä, polttoaineella tai auringon säteilyenergialla toimiva lämmitin ja tilaa helposti ja nopeasti kotiin toimitettuna.