Suomen viileässä ilmastossa talvi saattaa yllättää – siksi oleskelutiloissa tai makuuhuoneissa lisää lämpöä tuo mukava öljylämmitin. Lisälämmitin on usein paikallaan myös kesämökillä, vinttikamarissa, pihasaunan pukeutumishuoneessa tai muissa tiloissa.

Kylmästä ei kannata kärsiä. Viileisiin sisätiloihin tai vaikka puolilämpimälle kuistille mukavaa lisälämpöä tuo perinteinen ja luotettava öljylämmitin. Öljylämmittimen kotisi lisämukavuudeksi tai kesämökin lämmönlähteeksi, tilaat helposti Kärkkäisen laajasta valikoimasta! Tutustu myös muihin lämmittimiin, Kärkkäisen valikoimista löydät lämmittimet tilaan kuin tilaan!

Öljylämmitin sopii kesämökille tai kotiin

Öljylämmitin muistuttaa ulkonäöltään perinteistä vesikiertoista lämpöpatteria. Siksi se on helppo sijoittaa sisätiloihin ja asuinhuoneistoihin. Sitä voi huoletta pitää päällä jatkuvasti, sillä nykyaikainen öljytäytteinen lisälämmitin ei ylikuumene tai aiheuta tulipalon vaaraa.

Öljylämmitin on mainio vaihtoehto kesämökille lämpöä tuomaan. Kun viileinä iltoina tulisijojen hehku ei ulotu kamareihin tai olohuoneen perälle saakka, öljypatteri tuo helpotusta turhan raittiiseen ilmaan. Öljylämmitin ei puhalla lämpöä vaan hohkaa sitä ympärilleen miellyttävällä tavalla. Siksi sen tuottama lämpö tuntuu erityisen mukavalta sisätiloissa.

Viileään vinttikamariin olisi mukava sijoittaa yövieraat kesähelteiden lisäksi myös varhain keväällä, heti mökkikauden käynnistyessä. Öljypatteri tarjoaa tähän yksinkertaisen avun. Keveytensä ansiosta se on helppo nostaa kapeitakin rappuja pitkin ja toimittaa tarvittavalle paikalleen.

Pienessä kamarissa öljylämmitin antaa nopeasti mukavan lämmön. Suurempiin tiloihin, kuten isoihin tupiin tai saleihin, on paikallaan sijoittaa useampi öljylämmitin, esimerkiksi tilan molempiin päihin. Ota huomioon, että lämpö nousee aina ylöspäin - korkea tila saattaa vaatia huolellista lämmittimien sijoittelua.

Vaihtoehtoja lisälämmönlähteeksi

Kylmälle työmaalle tai autotalliin työlämmittimeksi öljylämmitin ei ole paras vaihtoehto. Tehokkainta on panostaa työmailla jykeviin lämpöpuhaltimiin. Puhaltimet ovat tarkoitettu pääasiassa ulkotiloihin, joten kesämökkien lämmönlähteeksi ne eivät taivu. Sen sijaan öljylämmitin on hyvä vaihtoehto puolilämpimään askarteluhuoneeseen, esimerkiksi kellari- tai ullakkotiloissa.

Moni haaveilee pitkästä terassikaudesta, jolloin parvekkeen tai pihan käyttöä voi jatkaa kesäkuukausien ulkopuolelle. Öljylämmittimen sijaan kannattaakin tällöin kääntää katse käteviin infrapunalämmittimiin ja säteilylämmittimiin. Ne ovat erinomainen vaihtoehto esimerkiksi terassipöydän päälle, minne ystävät kokoontuvat viettämään hauskaa iltaa.

Sähköpatteri on nopea ja kätevä vaihtoehto pikaiseksi lämpöratkaisuksi, esimerkiksi varastoon tai muuhun kylmään tilaan. Kuten öljytäytteisen lämmittimen, myös sähköpatterin voi asentaa sisätiloihin lisälämmönlähteeksi. Termostaatin ansiosta sähköpattereita on erittäin helppo säätää.

Öljytäytteinen lämmitin kotiin ja mökille Kärkkäisen verkkokaupasta! Kärkkäisen verkkokauppa palvelee sinua vuoden jokaisena päivänä. Kärkkäinen on valmiina palvelemaan sinua, milloin vain kaipaat hieman lisälämpöä elämääsi!