Suomen yleisimmät lemmikkieläimet ovat koira sekä kissa. Moni lemmikkien omistaja omistaa molempia sekä joukkoon saattaa mahtua myös jyrsijöitä, käärmeitä, lintuja, kaloja tai isompia kotieläimiä. Lemmikki- sekä kotieläimet kaipaavat rapsutusten sekä hellyyden lisäksi ravinteikasta ruokaa, virikkeitä sekä hoitotavaroita. Perheenjäsenistä on pidettävä hyvää huolta, olivatpa ne sitten ihmisiä tai eläimiä!

Kärkkäisen verkkokaupasta löytyy monipuolinen valikoima lemmikkien tavaroita, sekä ratsastukseen ja hevosen hoitoon liittyviä tuotteita. Kattavasta valikoimasta löytyvät monet laatumerkkien valmistajat, kuten Dogman, Osku, Kennel Equip Care, Horze sekä lukuisat muut. Lemmikkieläintarvikkeiden valikoima on jaoteltu kunkin lajin mukaan, joten omille lemmikeille tarvikkeiden etsiminen on helppoa!

Valtaa pitävät kissat ja koirat

Ei ole pitkä aika, kun kissat sekä koirat olivat pääsääntöisesti kotieläimiksi luokiteltavia – ne toimivat kodeissa hyvin pitkälle vain hyötykäytössä. Kissat pyydystivät maatiloilta hiiriä ja koirat nököttivät pihalla narun nokassa pitäen vahtia ylimääräisten kulkijoiden varalta. Onneksi ajat ovat muuttuneet merkittävästi näiden lemmikkien kohdalla. Nyt kissat sekä koirat kuuluvat kiinteästi perheen elämään ja saavat nauttia sisällä asumisesta ihmisten keskellä.

Muutoksen myötä kissojen sekä koirien hoito on tullut tarkemmaksi sekä laadukkaammaksi. Erilaiset kissoille ja koirille suunnatut hoitotarvikkeet auttavat pitämään huolta näistä ystävistämme. Laadukkaalla ravinnolla sekä hyvällä hoidolla lemmikkieläimet saavuttavat huomattavasti pidemmän eliniän, mitä aikaisemmin. Hyvinvoivat kissat sekä koirat tuovat paljon iloa sekä rakkautta omistajilleen.

Pienet lemmikit sulattavat sydämet

Pieniin lemmikkieläimiin lukeutuvat kanit, marsut, hamsterit sekä monet muut jyrsijät. Suomen oloissa nämä pikkuiset eivät pärjää luonnossa, vaan niille tulee järjestää sisätiloihin mukavat asumisolot. Kesäisin toki nämä pieneläimet voivat ulkoillakin, mutta vikkelyytensä ansiosta karkaamisvaara voi olla liian suuri. Pieneläimille suunnatut jyrsijöiden häkit estävät innokkaammankin karkulaisen pakomatkan.

Hellän huolenpidon sekä mukavan asuinpaikan lisäksi pieneläimet tarvitsevat jyrsijälle tarkoitettua ruokaa, jossa vitamiinien sekä kivennäisaineiden määrä on sopiva. Pienillä hampailla saattaa olla taipumus jyrsiä kaikkea tielle osuvaa, joten jyrsijöiden tuotteiden, kuten ruoka-astioiden sekä virikelelujen tulee olla turvallisia käyttää.

Pieniin lemmikkeihin kuuluvat myös useat linnut. Koton pidettävät häkkilinnut ovat yleensä undulaatteja, peippoja, viiriäisiä sekä papukaijoja. Pihalla lemmikkeinä sekä hyödyllisinä kotieläiminä voi mainiosti pitää kanoja, ankkoja sekä hanhia, mikäli niille on tarpeeksi tilaa. Lintujen ruokinta sekä hoito on mielekästä puuhaa.

Hevosen hoitotuotteet Kärkkäiseltä

Muiden lemmikki- ja kotieläintarvikkeiden lisäksi Kärkkäiseltä löytyy kattava valikoima ratsastukseen sekä hevosen hoitoon liittyviä tuotteita. Ratsastustarvikkeista löytyvät niin ratsastajalle itselleen sopivat ratsastustekstiilit kuten myös hevosen hoitoon ja ruokintaan tarkoitetut tuotteet.

Lemmikki- ja ratsastustarvikkeiden valikoima Kärkkäisen verkkokaupassa on todella monipuolinen. Klikkaa itsesi sivulle ja hanki lemmikillesi laadukasta ruokaa, puhtaita kuivikkeita tai virikkeitä tuovia leluja. Hyvinvoiva lemmikki tartuttaa hyvinvointiaan hoitajaansakin!