Vapaa-ajalla moni tahtoo pukeutua mahdollisimman rennosti ja mukavasti, joten vaatteet valitaan sen mukaan. Erityistä huomiota kannattaa kiinnittää silloin myös kenkiin, jos tahtoo että kokonaisuus miellyttää sekä silmää että kehoa. Miesten vapaa-ajan kengistä löytyy runsaasti eri tyylisiä kenkiä kaikkeen menoon.

Miesten tennarit, lenkkikengät sekä kävelykengät tarjoavat mukavuutta niin lenkkipoluille kuin rentoon vapaa-ajan viettoon. Valitsemalla mukavat kävelykengät jaksaa jalkojen päällä olla koko päivän, eivätkä jalat tule kipeäksi rankoillakaan kävelyreissuilla. Itselle sopivan tyyliset vapaa-ajan kengät tekevät sitä paitsi olon itsevarmaksi ja tyylikkääksi.

Kaikille miehille sopivat tyylikkäät tennarit

Katumuodin suosikkikengät ovat ehdottomasti tennarit. Moni kenkien valmistaja suosii tennareiden valmistamista, sillä niiden käyttö on todella yleistä. Alun perin tennareita valmistettiin eri urheilulajien kengiksi, mutta niiden kysyntä on voimakasta myös urheilun ulkopuolella. Miesten tennarit ovat urheilullisen näköisiä, mutta myös erinomaisia treenikenkiä, sillä monissa tennareissa on lähes lenkkikenkien tasoinen vaimennus sekä tuenta.

Miesten tennarit sopivat käyttöön melkeinpä missä tahansa. Rennon tyylinsä ansiosta tennarit ovat erinomaiset kävelykengät niin lenkkipolulla kuin kaupungilla. Eri tennarivalmistajat tuovat markkinoille niin lenkkitossutyyppisiä kuin skeittikenkien tyylisiä tennareita, joiden käyttömukavuus on erinomainen. Esimerkiksi Adidas valmistaa molempien tyyppisiä miesten tennareita.

Conversen valmistamat All Star -tennarit ovat todella suositut tennarit etenkin nuorten keskuudessa. Nämä alun perin koripallokengiksi valmistetut kengät sopivat mainiosti niin miehille kuin naisillekin. Conversen tennarit voi hankkia lyhytvartisena tai mukavalla nilkkapituisella varrella. Nämä tennarit ovat todellinen kenkien klassikkomalli, joita useat eri kenkienvalmistajat kopioivat.

Miesten kävelykengät kadulle ja maastoon

Hyvät kävelykengät tekevät kävelemisestä miellyttävää sekä ehkäisevät rasitusvammojen syntymistä. Monet kenkien valmistajat tuovat markkinoille erinomaisia miesten kävelykenkiä, joita voi käyttää niin kaupungissa kuin vaellusreissuillakin. Voimakkaasti kuvioitu pohja tarjoaa hyvän pidon niin märällä asfaltilla kuin epätasaisessa maastossakin.

Merrell valmistaa tukevia miesten kävelykenkiä, joita voi käyttää todella monipuolisesti. Ne sopivat tyyliltään kaiken ikäisille, ja käyttömukavuudeltaan Merrelin kävelykengät ovatkin erinomaiset. Goretex-pinnoite sekä teipatut saumat pitävät varpaat kuivina sadesäällä. Anatomisesti muotoiltu Merrell M-Select FIT.ECO EVA -pohjallinen ehkäisee jalkojen hikoamista.

Jokaisen miehen tulisi omistaa muutamat hyvät vapaa-ajan kengät, jotta niitä voisi vaihdella tilanteen, maaston sekä omien mieltymysten mukaan. Laadukkaat ja hyvältä tuntuvat kengät tekevät vapaa-ajan vietosta entistä mukavampaa, sillä askel ei paina vielä illallakaan. Vapaa-ajan kengissä käyttömukavuus on ehdottomasti se tärkein ominaisuus.

Kärkkäisen verkkokaupasta löydät miesten vapaa-ajan kengät niin treeneihin kuin kaupungilla hengailuun.