Iho on suurin elin ihmiskehossa, ja se suojaa sisällään olevia muita elimiä, lihaksia ja ylipäätän koko kehoa. Siksi tärkeää huolehtia siitä, pitää se puhtaana ja elinvoimaisena. Tilaa nyt omalle ihollesi ja kauneusrutiineihisi parhaiten sopivat vartalonhoitotuotteet kätevästi internetistä, ja pidä niiden avulla ihosi terveenä ja hyvinvoivana.

Mitä ihonhoidossa tulee huomioida?

Ihosta huolehtimisen tulisi olla osa säännöllisiä arkirutiineja. Iho altistuu päivittäin lialle ja saasteille. Myös perintötekijät, ikääntyminen ja vuodenaikojen vaihtelusta seuraavat lämpötilojen vaihtelut sisä- ja ulkoilman välillä vaikuttavat ihon kuntoon ja tarpeisiin. Siksi on tärkeää puhdistaa iho päivittäin ja huolehtia myös sen riittävästä kosteutuksesta.

Vaikka päivittäinen vedenjuonti on olennainen osa kehon kosteustasapainon ylläpitämistä, tarvitsee iho päivittäin myös ulkoista kosteutusta läpi vuoden. Välttämättömiä tuotteita ihon päivittäisessä puhdistamisessa ja kosteustasapainosta huolehtimisessa ovat oikeanlainen suihkusaippua ja vartalovoide. Näihin tarkoituksiin on Kärkkäisen verkkokaupassa saatavilla monenlaisia vaihtoehtoja.

Lisäksi iho kannattaa säännöllisin väliajoin kuoria. Ihon ominaisuuksista riippuen noin kerran viikossa tai pari kertaa kuukaudessa on hyvä tehdä myös vartalokuorinta. Jos iho on kuiva, riittää, kun ihon kuorii kerran kuukaudessa.

Säännöllinen kuorinta poistaa ihon pinnalle kertyneitä kuolleita ihosoluja ja estää näin ihon tukkeutumisen sekä edistää erilaisten hoitavien aineiden imeytymistä. Hyviä vinkkejä, joilla kasvo- ja vartalonkuorinta onnistuvat kotona, löytyy MTV-uutisten artikkelista Säännöllinen kuorinta saa ihon hehkumaan – Lue vinkit.

Miten valita oikeanlaiset tuotteet?

Mitä tahansa ihonhoitotuotetta valitessa on hyvä ottaa huomioon oma ihotyyppi. Erilaisia ihotyyppejä ovat kuiva, normaali, rasvainen tai sekaiho. On suositeltavaa valita tuote, jonka luvatut ominaisuudet palvelevat juuri oman ihotyypin erityisiä tarpeita.

Kesäaikaan ihon riittävään kosteutukseen riittää pienempien lämpötilavaihteluiden ansiosta kevyempi voide kuin talvella, vaikka toisaalta ihoa tulee suojata auringon UV-säteiltä. Talvella sitä vastoin on hyvä valita rasvaisempi kosteusvoide ja kosteuttava suihkusaippua palauttamaan ihon kosteustasapainoa kylmän sään kuivattavalta vaikutukselta.

On suositeltavaa käyttää mahdollisimman tehokkaita ja ravitsevia tuotteita. Esimerkiksi erilaisilla vitamiineilla ja aurinkosuojalla varustetut tuotteet ovat hyödyllisiä vuodenajasta riippumatta. Tärkeintä kuitenkin on, että pesuun käytetyt saippuat eivät ole liian voimakkaita, ja että jokaisen pesun jälkeen vartalolle levitetään kosteusvoidetta. Näin palautetaan iholle sen tarvitsema kosteus tarpeellisen, mutta kuivattavan pesun jälkeen.

Mistä voi ostaa sopivat tuotteet vartalonhoitoon?

Kärkkäiseltä löydät omiin tarpeisiisi parhaiten sopivat tuotteet, joilla vartalonhoito onnistuu varmasti. Tuotevalikoimaan kuuluvat niin saippuat, vartalovoiteet, kuin deodorantitkin, sekä monet muut tuotteet. Myös ihon karvojenpoisto onnistuu verkkokaupan tuotteilla hellävaraisesti ja tehokkaasti.

Verkkokaupan valikoimiin kuuluu useita luonnonkosmetiikkaan kuuluuvia biohajoavia vartalonhoitotuotteita, jotka ovat varma valinta ympäristötietoiselle kuluttajalle. Tällaisia tuotteita, kuten vaikkapa biohajoava suihkusaippua, valmistavat muiden muassa tanskalainen Urtekram ja saksalainen Lavera. Tarvittaessa myös esimerkiksi sulfaatiton tai hajusteeton suihkusaippua löytyvät nettikaupan valikoimista, tai vaikkapa vartalon kuorintavoide useammalta eri valmistajalta. Nettikaupasta löydät varmasti juuri sinun ihollesi sopivan tuotteen.

Tilaa nyt Kärkkäisen verkkokaupasta itsellesi sopivimmat tuotteet vartalonhoitoon. Paras suihkusaippua juuri sinun ihollesi löytyy verkkokaupasta vieläpä mukavasti kotisohvalla istuen. Sitten vain viettämään hyvinvoitia lisääviä hemmotteluhetkiä!