Suomen sääolosuhteet laittavat haastetta pukeutumiseen ja lämpimänä pysymiseen. Erityisesti talvisiin olosuhteisiin kannattaa valmistautua huolella ja hankkia tarkoituksenmukaiset talvivaatteet ja talvikengät.

Hyvät talvikengät auttavat selviytymään alkutalven tuulisista loskakeleistä ja pikkupakkasista aina ydintalven paukkupakkasiin ja lumisiin olosuhteisiin. Hyvät talvikengät lapselle, nuorelle tai aikuiselle pitävät jalat varmuudella lämpiminä ja kuivina olosuhteista riippumatta.

Kärkkäisen verkkokaupasta löydät kunnolliset talvikengät kaikenikäisille käyttäjille. Sopivat talvikengät lapselle, tyylikkäät nuorten talvikengät tai vedenpitävät goretex-talvikengät kaiken ikäisille, tekevät talvisissa olosuhteissa liikkumisesta entistäkin nautinnollisempaa. 

Hyvät talvikengät lapselle ovat tukevat, miellyttävät ja käyttötarkoitukseen sopivat

Hyviä talvikenkiä valitessa on hyvä muistaa, että eri-ikäisille lapsille suunnitellaan rakenteeltaan erilaisia talvikenkiä. Näin talvikengät vauvalle tai talvikengät taaperolle eroavat rakenteeltaan isompien lasten vastaavista. Vauvojen ja taaperoiden talvikenkien pohjat ja niiden kantaosat ovat luonteeltaan ja rakenteeltaan jäykempiä. Näin talvikengät antavat mahdollisimman hyvin tukea lapsen ensiaskelissa. Vanhempien lasten talvikengät joustavat huomattavasti enemmän. Olennaisen tärkeää on valita sopivat talvikengät lapselle. 

Kasvu- ja käyntivaraa tulisi jättää noin 12 - 15 millimetriä, koska lasten jalat kasvavat niin nopeasti. Jos lisäksi käytetään paksumpia sukkia, tulee kasvu- ja käyntivaraa olla vieläkin enemmän. Ensikengissä varaa tulisi olla noin 7 - 10 millimetriä, jotta talvikengät haittaavat mahdollisimman vähän, kun lapsi vasta opettelee kävelemistä. Kuoma Baby villavuorellinen huopanilkkuri on optimaalinen valinta perheen pienimmille. Laatuvalmistajan kengät ovat helposti puettavat, vetoketjulliset talvikengät vauvalle tai taaperolle. Kengät sisältävät PU-haljavahvikkeet, lämpimän villavuoren ja villapohjallisen, joten pienet jalat pysyvät lämpiminä.

Superfit Lora lasten talvinilkkurit ovat jalkaan ergonomisesti suunnitellut talvikengät. Itävaltalaisen valmistajan Superfit-talvikengät nuorille ja lapsille ovat kevyet ja mukavat käyttää. Superfit-talvikengät on varustettu sisäsyrjän vetoketjulla ja irroitettavalla sisäpohjallisella. Talvikengät on suunniteltu yhdessä lastenlääkärien ja ortopedien kanssa.

Vedenpitävät goretex-talvikengät pitävät jalat kuivina myös talven loskakeleillä

Loskakeleissä ja kosteissa ja sateisissa olosuhteissa on miellyttävää pukea jalkaansa vedenpitävät goretex-talvikengät. Viking Bluster II GTX tyttöjen talvikengät pitävät sisällään vedenpitävän goretex-kalvon ja lämpimän villasekoitevuoren. Kengän kestävät PU-vahvikkeet kannassa ja kärjessä kestävät kovempaakin kulutusta ja pehmustetut tarranauhat on helppo kiinnittää myös kylmettyneillä sormilla. 

Icebug Pace2 Michelin Wic GTX naisten talvikengät on mainio kitkakenkä talven lumisiin ja jäisiin olosuhteisiin. Pitävien talvikenkien asiantuntija Icebug ja pitävien autonrenkaiden edelläkävijä Michelin ovat yhdistäneet voimansa näiden talvikenkien suunnittelussa. Suunnittelun tuloksena ovat syntyneet mainiot goretex-talvikengät, jotka tarjoavat parasta nastatonta pitoa talveen. Puolivartinen, vedenpitävä ja hyvin rullaava talvikenkä antaa suojaa ja pitoa kaikissa talviolosuhteissa. Talvikenkien fleecevuori pitää jalat lämpimänä myös kovemmilla pakkasilla. Kärkkäisen verkkokaupasta löydät niin naisille kuin miehille sopivat Icebug-talvikengät.

Kärkkäisen verkkokaupasta tilaat lämpimät talvikengät kaikenikäisille kävelijöille. Kun tarvitset hyvät talvikengät lapselle tai goretex-talvikengät nuorille tai aikuisille, voit huoletta kääntyä verkkokaupan puoleen ja valita mieleisesi kengät. Kärkkäisen verkkokauppa palvelee sinua kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä. Valitse sopivat talvikengät haluamanasi aikana ja tilaa vaivattomasti kotiisi.