Tämän päivän pelimaailma eroaa varsin paljon takavuosien vastaavasta. Nykyaikaiset pelikonsolit ovat useimpien kotien monipuolisia viihdekeskuksia, jotka tarjoavat yhä parempia ominaisuuksia vaativillekin aktiivipelaajille. Microsoftin valmistama Xbox One -pelikonsoli tarjoaa uuden sukupolven peli- ja viihdekokemuksen vailla vertaa. Pelikonsoli herättää upealla tavalla henkiin Xbox One -pelit venyttäen realismin rajoja äärimmilleen. 

Xbox One -pelikonsolin avulla voit helposti ohjata televisiotasi, kuunnella vaivattomasti suosikkimusiikkiasi pelin aikana, hypätä televisiosta elokuvaan tai elokuvasta musiikkiin. Vastaavasti voit palata hetkessä musiikista takaisin pelin pariin, jolloin huikeat Xbox One -pelit jatkuvat uudelleen. Näin Xbox One -pelikonsoli kohoaa kodin yksilöllisesti räätälöitäväksi viihdekeskukseksi. 

Xbox One -pelit tarjoavat upeita viihdekokemuksia

Microsoftin Xbox One -pelikonsoli tarjoaa huikeaa pelitehoa, monipuolisempia ominaisuuksia, huipputason äänenlaatua ja häikäisevää 4K - kuvantarkkuutta, jolloin aistit Xbox One -pelit ja elokuvat entistäkin realistisemmin ja selkeämmin. Pelikonsoli tarjoaa laajan kirjaston hienoja pelejä sekä loistavia sovelluksia, kuten YouTube, Netflix ja Spotify. Pelikuvaa voidaan helposti striimata suoraan pelikonsolista Mixer - palveluun. Moninpelit ystävien ja kaverien kanssa onnistuvat taas Xbox Live -palvelun kautta.

Kärkkäisen verkkokaupasta löydät suosituimmat ja uunituoreet Xbox One -pelit kaiken ikäisille pelaajille. Laajasta valikoimasta löydät Xbox One Toimintapelit, Xbox One Seikkailupelit, Xbox One Ajopelit ja muut Xbox One -pelit. Verkkokaupan Xbox One Lapset -valikoimasta löydät taas sopivat pelit perheen pienemmillekin pelaajille. 

Xbox One Urheilupelit pitävät pintansa pelaajien kestosuosikkeina. Varsinaiseen kulttimaineeseen nousseet EA Sportsin NHL ja FIFA löytyvät useimpien Xbox One -konsolin omistajien kotoa. Nämä Xbox One Urheilupelit uudistuvat jatkuvasti tarjoten pelaajilleen yhä paremman mahdollisuuden luoda ja muokata yksilöllisesti joukkuita niin suoriutumisen, ulkoasun kuin pelityylinkin mukaan. Vuorovaikutteisuus ja monipuoliset tavat pelata moninpelejä kotisohvalla tai verkossa lisäävät pelien houkuttelevuutta entisestään. 

Xbox One Simulaattoripelit tuovat erilaiset virtuaalimaailmat lähellesi

Xbox One Simulaattoripelit tarjoavat mahdollisuuden luoda ja ohjata ihmisiä ja ajoneuvoja erilaisissa virtuaalimaailmoissa. Maxisin kehittämä ja Electronic Artsin 2000 - luvun alussa julkaisema The Sims on simulaatiopeli, jossa voit nauttia vallasta ja luoda ja ohjata ihmisiä virtuaalisessa maailmassa ilman sääntöjä. 

Voit muokata simejä yksilöllisesti niin luonteen kuin ulkonäönkin suhteen. Voit määritellä simien pukeutumis- ja hiustyylit ja antaa heille elämäntavoitteita. Huonepohjaisessa rakennustilassa voit suunnitella simeille yksilöllisen unelmiesi kodin. Voit matkustaa maailmasta toiseen ja laajentaa simien sosiaalista piiriä vierailemalla uusissa yhteisöissä ja hengailemalla kavereiden kanssa. Voit leikitellä elämällä ja ohjata simiesi elämää ihmissuhteista aina työuriin. Valintasi muovaavat niiden elämää taaperosta aina aikuisuuteen asti. 

Suosittu maanviljelyteemainen Farming Simulator tuo syvällisen ja täydellisen farmikokemuksen pelaajiensa ulottuville. Tämä Xbox One Simulaattoripeli antaa pelaajalle mahdollisuuden viljellä maata, kasvattaa karjaa ja myydä kasvattamiaan hyödykkeitä. Pelissä voit liikkua niin eurooppalaisissa kuin amerikkalaisissakin ympäristöissä ja ohjata erilaisia ajoneuvoja ja koneita, jotka on todenmukaisesti luotu alan suurimmilta merkeiltä. 

Kärkkäisen verkkokauppa tarjoaa suosituimmat Xbox One -pelit eri kategorioissa. Xbox One Roolipelit vievät sinut täysin avoimen pelimaailman roolipeliseikkailuihin, joissa on epälineaarinen tarina ja johon pelaajat voivat vahvasti itsekin vaikuttaa. Xbox One Taistelupelit tuovat kamppailut lähellesi. Oikean strategian ja kylmäverisen taistelun avulla selviydyt kohti tavoitettasi. Modernin historian merkityksellisimpiä sotahetkiä tarjoavat taas Xbox One Sotapelit ja reaali–aikaista taktista strategiaa ammentavat Xbox One Strategiapelit. 

Xbox One Tasohyppelypeleissä voit palata vaikka legendaarisen lempipussieläimesi Crash Bandicootin seuraan tai ratkoa pulmapelejä Xbox One Puzzle -pelien parissa. Xbox One Kokoelmat tarjoavat taas nostalgisia hetkiä palatessasi takavuosien klassikkopelien pariin. Valitse suosikkipelisi laajasta valikoimasta ja tilaa helposti ja nopeasti Kärkkäisen verkkokaupasta haluamanasi ajankohtana.