Erilaiset terveyttä sekä kauneutta edistävät tuotteet ovat erinomainen apu kotioloissa. Monet niistä tarjoavat selvää säästöä, sillä silloin voi olla turvautumatta ammattilaisten apuun. Muun muassa erilaiset hiustenleikkuukoneet sekä kihartimet tarjoavat apua hiustenhoidossa, ja kampaamokäyntejä voi harventaa huomattavasti.

Terveyden- sekä kauneudenhoitotuotteiden monipuolisuus tarjoaa nykyihmiselle apua itsehoitoon, terveyden seuraamiseen sekä hyvän hygienian ylläpitämiseen. Tuotteiden avulla pystyy hoitamaan omaa kehoa kokonaisvaltaisesti sekä suhteellisen edullisesti.

Hiusten leikkausta ja laittoa kotioloissa

Hiustenleikkuukone on erinomainen kotiparturin apu. Kampaamokäyntien välissä hiukset pääsevät usein kasvamaan hiukan liian pitkäksi, joten omalla hiustenleikkuukoneella on helppo siistiä kasvanutta tukkaa. Hiustenleikkuukoneet tuovat siis selvää säästöä, sillä samalla koneella voi siistiä koko perheen hiukset kuntoon.

Hiustenleikkuukoneita on nykyään mukavasti tarjolla ja jo edullisempikin leikkuri tarjoaa siistiä jälkeä. Hiukstenleikkurit ovat usein ladattavia, mutta niitä voidaan käyttää myös verkkovirralla. Erilaisten säädettävien kampaosien ansiosta leikkureilla voidaan leikata eri mittaisia ja tyylisiä kampauksia.

Laaja valikoima erilaisia hiustenmuotoilutuotteita mahdollistaa kampaamotasoisten kampausten tekemisen kotioloissa. Tehokkaat hiustenkuvaimet mahdollistavat nopean hiusten kuivaamisen sekä ilmavien kampausten tekemisen. Kihartimet sekä erilaiset muotoiluraudat tekevät hiusten laitosta helppoa ja nopeaa. Esimerkiksi Babyliss-muotoilusetillä on mahdollista niin suoristaa, krepata sekä kihartaa hiuksia. Vaihdettavien osien avulla muotoilusetti on monipuolinen ja helppokäyttöinen.

Partakoneet ja -trimmerit

Parranajovälineet pitävät tuuheammankin parran siistin näköisenä. Partatrimmerin avulla on helppo pitää kasvavat karvat halutun mittaisena ja siistinä. Monia partatrimmereitä voidaan käyttää koko kehon eri osien trimmaamiseen vaihdettavien terien ansiosta. Esimerkiksi Wahl Stainless Steel monitoimitrimmeriä voidaan käyttää hiustenleikkuusta nenäkarvojen poistoon.

Partakoneet mahdollistavat parran leikkaamisen kokonaan pois. Muotoiltu teräosa takaa siistin leikkuupinnan niin kasvojen kuin myös kaulan alueelta. Partakoneen terät leikkaavat hellävaraisesti ja miellyttävän tuntoisesti. Partakoneen pestävät teräosat pitävät koneen kunnossa sekä mahdollistavat puhtaan parranleikkuun.

Etenkin naisille suunnatut ladyshave-leikkurit sekä trimmerit ovat oiva apu pitää vartalon karvojen kasvu kurissa. Trimmerit poistavat hellävaraisesti ja tarkasti karvat hankalistakin kohdista. Epilaattorien avulla karvat voidaan poistaa huomattavasti pidempiaikaisesti, sillä ne poistavat karvan kokonaan.

Sähköhammasharjat koko perheelle

Henkilökohtaiseen hygieniaan kuuluu suurena osana hampaiden ja suun puhdistaminen. Sähköhammasharja on tehokkain ja nopein ratkaisu pitää hampaista ja ikenistä hyvää huolta. Sähköhammasharjojen laajasta valikoimasta löytyy niin lasten kuin aikuistenkin käyttöön sopivia. Jo edullisimmallakin sähköhammasharjalla pesutulos on huomattavasti parempi, mitä tavallisella hammasharjalla pestäessä.

Kärkkäisen verkkokaupan kauneuden sekä terveydenhoitoon tarkoitettuja tuotteita on laaja valikoima. Oman kehon hyvinvointiin ja siistiin ulkonäköön pääsee vaivattomasti tilaamalla laadukkaat tuotteet Kärkkäisen verkkokaupasta.