Nintendo Switch on moderni pelikonsoli, joka tarjoaa uuden näkökulman pelaamiseen. Nintendo Switch mukautuu elämäntapaasi, joten sinun ei tarvitse miettiä missä ja milloin voisit pelata, vaan se voi helposti muuttua tilanteesi mukaan vastaamaan parhaiten tarpeitasi. Näin Nintendo Switch pelit käynnistyvät kotona perheen kesken, jatkuvat kavereiden kanssa tai vaikka kätevästi mukana lomareissuilla. 

Jos sinulla ei ole aiemmin ollut aikaa pelata tai olet joutunut lopettamaan aina pelit kesken, antavat Switch konsolit mahdollisuuden pelata kiireisenkin ajan keskellä. Uuden aikakauden Nintendo Switch tarjoaa useita eri pelitapoja. Markkinoiden monipuolisimmat konsolit toimivat kätevinä mukana kulkevina käsikonsoleina tai perheen yhdistävinä koko kodin viihdekeskuksina. Ei olekaan ihme, että käyttäjien Nintendo Switch arvostelut ovat olleet hyvinkin positiivisia. Kärkkäisen verkkokaupasta löydät nämä pelikonsolit helposti ja nopeasti. Verkkokaupan Nintendo Switch hinta on aina edullinen.

Uudet ja legendaariset Nintendo Switch pelit heräävät eloon kotona tai matkalla

Kotona ollessasi Nintendo switch -konsolia voidaan pitää telakassa, joka on yhdistettynä televisioon. Näin Nintendo switch -pelit käynnistyvät olohuoneessa yhdessä perheen tai ystävien kesken. Nintendo Switch games, kuten uusimmat Super Mario tai Zelda kumppaneineen heräävät eloon niin aikuisten kuin lastenkin keskuudessa. Jos taas kotona ei ole käytössä televisiota, voit käyttää pelikonsolin näyttöä ja pelata. Mukaan kuuluvat Nintendo Switch peliohjaimet ja sisäänrakennettu jalusta mahdollistavat sen, että voit laittaa pelikonsolin pöydälle, antaa toisen peliohjaimen kaverillesi ja pelata yhdessä suoraan pelikonsolin näytöllä. 

Sen jälkeen voit ottaa suuren 6,2 tuuman kosketusnäytön omaavan Nintendo Switch -konsolin mukaasi ja käyttää sitä kannettavana käsikonsolina minne tahansa kuljetkin. Nintendo Switch pelit voidaan aloittaa uudestaan nauttien niistä samalla tavalla ollessasi liikkeellä kuin kotisi olohuoneessa. Switch konsolit voidaan linkittää yhteen, jolloin jopa kahdeksan eri Nintendo Switch -pelikonsolia voi pelata yhteensopivia moninpelejä joko yhdessä tai toisiaan vastaan. 

Nintendo Switch peliohjaimet tuovat uusia ulottuvuuksia pelikokemukseen

Nintendo Switch sisältää kaksi Joy - Con -peliohjainta, jotka kiinnitetään pelikonsolin molemmille puolille. Switch peliohjaimet ovat hämmästyttävän monipuolisia ja niitä voidaan käyttää antamaan yhdelle pelaajalle täydellinen ohjattavuus tai kahdelle pelaajalle mahdollisuuden pelata yhdessä tai toisiaan vastaan. Yhdistämällä kaksi Joy - Con -peliohjainta Joy - Con gripin kanssa se toimii taas perinteisen peliohjaimen tapaan. 

Switch peliohjaimet sisältävät sisäänrakennetun HD - rumble -toiminnon, joka tuo realistisilla värinä–ominaisuuksilla oman lisänsä mukaansatempaavaan pelikokemukseen, jota ei voisi saavuttaa pelkästään kuvan ja äänen avulla. Joy - Con -peliohjaimessa on sisäänrakennettuna myös IR - liiketunnistin, joka pystyy havaitsemaan muotoja, liikkeitä ja kohteen etäisyyksiä kameran tallentamana. Tämä avaa pelaamiseen aivan uusia ulottuvuuksia, kun IR - kamera voi tunnistaa vaikka pelaajien tekemät käsien liikkeet ja muodot, kuten kivi, paperi tai sakset.

Kärkkäisen verkkokaupasta löytyy monipuoliset Nintendo Switch -pelikonsolit, jotka mukautuvat elämäntapaasi. Valikoimasta löydät Switch konsolit, Switch peliohjaimet, Switch kaapelit ja legendaariset ja uudenkarheat Nintendo Switch pelit helposti, nopeasti ja edullisesti. Voit olla varma, että Kärkkäisen verkkokaupan Nintendo Switch tarjous on kilpailukykyinen.