Kodinhoidon ei missään nimessä tarvitse olla ikävä velvollisuus. Päivitä kodinhoitotarvikkeet tähän päivään niin siivous sujuu nopeasti, helposti ja tehokkaasti. 

Kodin siivous ja kunnostus kuuluu lähes jokaisen perheen jokaviikkoisiin rutiineihin. Hyviin työvälineisiin kannattaa panostaa, jotta työhön tulisi tartuttua ripeämmin ja innokkaammin. Vanhoilla ja väsähtäneillä kodinkoneilla helppokin askare voi kuitenkin olla pelkää tuskaa ja kotitöistä riitelyä. 

Mieti mikä sinulle on helpointa – panostaisitko näppärään rikkaimuriin, jotta keittiö pysyisi edes joskus ruoanmuruista vapaana? Hankkisitko helpon vaatehöyrystimen, jotta työvaatteiden huoltoon ei kuluisi kuin minuutti? Hankkisitko pientä nuhanenää varten viimeinkin hyvän ilmankostuttimen? Valinta on sinun!

Pölynimurit putsaavat paikat nopeasti

Pölynimurin valintaan vaikuttaa omat siivoustottumukset, asunnon koko sekä lemmikit. Mitä suurempi suulake imurissa on, sitä nopeampaa siivous laajoilta pinnoilta on. Pienissä ja ahtaissa tiloissa kapea suulake taas on paras, se liikkuu vaivattomammin kapeisiinkin rakoihin.

Lemmikkiperheessä riesana ovat koiran ja kissan karvat. Tiukasti matttoon juuttuvat karvat tulisi saada talteen helposti viikkosiivouksen yhteydessä. Tähän käyttöön sopivat erinomaisesti pölypussittomat imurit. Tavallisilla pinnoilla pölypusseilla varustetut pölynimurit vievät kuitenkin voiton.

Rikkaimurit sopivat nopeaan työskentelyyn, esimerkiksi murusien korjaamiseen pöydän alta. Ne ovat oiva apu pikasiivoukseen tai jopa pienen yksiön yleisimuriksi. Keskuspölynimurit taas ovat suurten ja monikerroksisten talojen pelastus: raskasta imuria ei tarvitse raahata pitkin poikin portaita.

Silitysraudat ja vaatehöyrystimet

Nykyiset silitysraudat ovat tavallisimmillaan tehokkaita höyrysilitysrautoja. Lämmin vesihöyry silottaakin vaatekappaleen monta kertaa tehokkaammin kuin pelkkä kuuma rauta. Älykkäät höyrysilitysraudat on suunniteltu sopimaan kaikenlaisille tekstiileille kauluspaidosita verhoihin, silkistä paksuun puuvillaan.

Vaatehöyrystin ei tarvitse lainkaan silityslautaa. Voit suikaista puvut ja verhot sileiksi niiden roikkuessa tangossaan tai vaateripustimessaan. Vaatehöyrystin on erinomainen hankinta, jos silitettävää ei kerry paljon tai jos tilaa silityslaudalle ei ole. Vaatehöyrystin säästää aikaa. Jos ajatus silityslaudan etsimisestä ja kokoamisesta saa lykkämään koko silitysprojektia, muista että vaatehöyrystimellä sileää tulee jopa minuuteissa.

Ilmankostuttimet ja ilmanpuhdistimet

Ilmankostuttimet takaavat hyvän ilmanlaadun – liian kuiva ilma saattaa aiheuttaa erilaisia oireita, kuten yskää, sekä kurkun ja silmien kuivumista. Ilmankostutin sopii myös flunssapotilaiden pedin viereen helpottamaan tukkoista nenää ja kovaa yskää.

Ilmanpuhdistimet vähentävät ilmassa liikkuvia haitallisia mikrobeja ja pienhiukkasia. Ne poistavat tehokkaasti myös pahaa hajua ja muun muassa allergisoivaa siitepölyä.  Ilmanpuhdistimet sopivat erinomaisesti työtiloihin, lastenhuoneeseen tai makuukamareihin.

Tee arjestasi hitusen helpompaa! Tehokkaat kodinhoidon koneet, pölynimurit, kosteudenpoistajat, ompelukoneet, silitysraudat sekä muuta höyrypuhdistimet saat helposti Kärkkäisen verkkokaupan kautta.