Pressutallit ja konesuojat ovat hyvä vaihtoehto silloin, kun tarvitset nopeaa ja helppoa ratkaisua ajoneuvosi säilytykseen. Hyvä pressutalli kestää sekä aurinkoa että sadetta, ja on helposti kasattavissa tai purettavissa.

Pressutalli väliaikaiseksi varastotilaksi

Pressutallit ja konesuojat ovat mainio ratkaisu silloin, kun kiinteää autotallia ja varastointitilaa ei ole halua tai mahdollisuutta rakentaa. Pressutalli on erinomainen vaihtoehto myös väliaikaiseksi säilytystilaksi: pieni pressusuoja kätkee talvisin sisäänsä puutarhakalusteet, terassipöydät ja polyrottinkiset sohvat pehmusteineen. Kevään koittaessa pressu on helppo purkaa terassilta pois ja asetella pihakalusteet taas paikalleen. 

Pressutalli säilöö rakennustyömaasi rakennustarvikkeet ja materiaalit yhdessä paikassa, säältä turvassa. Näin tavaraa ei tarvitse lähteä hakemaan muualta varastotiloista, vaan ne säilyvät aina kätesi ulottuvilla. Kun rakennusaika on ohi, kasaat pressutallin vikkelästi pois kiinteämmän varastorakennuksen tieltä tai voit siirtää sen helposti palvelemaan muissa tehtävissä.

Pieni pressutalli toimii mainiona puutarhatarvikkeiden säilytyspaikkana. Ruohonleikkurit, puutarhakoneet, haravat, ämpärit ja lapiot säilyvät siististi yhdessä ja samassa paikassa. Pieni pressutalli käy hyvin myös polkupyörien säilyttämiseen: pyörän penkki pysyy mukavan kuivana kestävän pressun alla. 

Rakennuslupa on kuntakohtainen

Maatalouden isot konesuojat ovat toimineet inspiraationa pressuhallien muotoiluun. Toisin kuin puurunkoinen halli, pressuhalli on nopea kasattava, kevyt ja edullinen. Pressutalleja myydään niin kaupunkipihoihin kuin maaseudun tiluksillekin. Jos oma halli tai varastotila on tuomittu purettavaksi, pressuhalli voi toimia väliaikaisena ratkaisuna ennen uuden, lämpimän konehallin rakentamista.

Pressuhallin rakennuslupa on kuntakohtainen. Pääsääntöisesti pienet, puutarhakoneille, polkupyörille ja moottorikelkoille tarkoitetut pressuhallit eivät vaadi rakennuslupaa. Sitä vastoin suuremmat, caravanhallit ja isot konesuojat voivat luvan tarvita. Parhaiten asia selviää, kun olet yhteydessä oman kuntasi rakennusviranomaisiin. 

Naapurisovun vuoksi olisi suotavaa, että keskustelet naapurisi kanssa ennen pressuhallin pystytystä. Varsinkin jos vaarana on, että suuri pressutalli varjostaa toisten pihaa tai estää ikävästi näkyvyyden ympäröivään maisemaan. Muista jättää riittävästi väliä naapurin raja-aitaan nähden.

Pressutalli on erinomainen vaihtoehto autoharrastajalle! Kun omia menopelejä tai korjattavaksi tarkoitettuja autonrunkoja putkahtelee esiin muualtakin kuin autotallista, pressutalli tuo suojaa sadetta ja ruostetta vastaan. Se sopii mainiosti myös kiinteistöihin, missä vanha autotalli on nykyautoille armottoman pieni – näin usein varsinkin ennen 1980-lukua rakennetuissa taloissa. 

Edullinen pressutalli ei hinnalla tyrmää! Tilaa nyt pihallesi käytännöllinen pressutalli ja konesuoja Kärkkäisen verkkokaupan kautta! Samasta osoitteesta löydät myös pressutallin varapeitteet ja korjaussarjat aina edulliseen hintaan. Tilaa nyt, ja saat autosi suojaan maailman myrskyiltä helposti ja nopeasti Kärkkäisen avulla!