Timco edustaa laadukasta ja käytännöllistä suunnittelua. Timco valikoimaan kuuluvat työkalut, työkoneet ja säilytysjärjestelmät kattavasti. Kärkkäisen valikoimasta löydät Timco-tuotteet sekä koti- että ammattikäyttöön.

Timco-tuotemerkin valikoimaamme kuuluvat muun muassa sirkkelit, moottorisahat, aggregaatit, hitsauskoneet, lumilingot ja oksasilppurit. Työkalujen säilytykseen erinomainen valinta ovat Timco työkaluvaunut ja varastohyllyt.

Timco halkomakoneet

Timco sähkö- tai polttomoottorikäyttöiset puunhalkomakoneet ovat näppärä apu polttopuiden tekemisessä. Pikahalkomakoneet halkaisevat pöllit huippunopeasti ja helposti! Esimerkiksi edullinen Timco 7T pikahalkomakone päihittää vertailussa monet hintavammatkin merkit.

Vauhtipyörästä voimansa ottava Timco 7T halkomakone on kuusi kertaa nopeampi kuin tavallinen hydraulinen halkomakone. Pikahalkomakoneessa käytetään voimanlähteenä kahta isoa vauhtipyörää ja sähkömoottoria. Kahden sekunnin todella nopea halkaisu ja työntövarren palautus. Jalkojen ja siirtopyörien avulla halkomakone on helppo siirtää. Siinä on myös optimaalinen työskentelykorkeus. Turvallisuutta ja käyttömukavuutta lisää kätevä integroitu halkaisupöytä sekä turvallinen kahden käden ajo. Tällä halkaiset mukavasti, kevyesti sekä helposti takka- ja saunapuut kotikäyttöön!

Kovempaan käyttöön erinomainen valinta on polttomoottorilla käyvä Timco 22T. Laadukas, perässä vedettävä klapikone saa käyttövoimansa omasta moottorista jolloin sähköä ei tarvita. Erittäin käytännöllinen esimerkiksi metsätöissä, mökkitontilla tai muissa sähköttömissä paikoissa. Timco 22T on huippunopea, sylinterin liike vain 3 sekuntia!

Timco oksasilppurit

Timco oksasilppurilla silppuat hetkessä puiden leikkauksesta ja kaatamisesta syntyneet irtonaiset oksat. Silppurin tekemä puuhake sopii erinomaisesti esimerkiksi pensaiden ja kasvien juurelle katteeksi tai kompostin kuivikkeeksi.

Verkkovirralla toimiva tehokas ja helppohuoltoinen Timco SL2500 murskaava oksasilppuri on käytännöllinen valinta risukasan hävittämiseen. Irroitettava 50 litran leikkuusäiliö ja tuplaterät varmistavat tehokkaan lopputuloksen. Koneen alla olevat renkaat helpottavat koneen siirtämistä: sinun ei tarvitse raahata risukasoja koneen viereen vaan voit siirtää koneen helposti risujen luo! Hiljainen itsesyöttävä silppuamismekanismi on varustettu suurella kapasiteetilla. Timco SL2500-mallin tehokas moottori mahdollistaa suuren syöttömäärän ilman jumittumista. Muotoiltu syöttöaukko imee sisäänsä kaiken muotoiset oksat lehdillä tai ilman.

Polttomoottorikäyttöinen Timco 6,5HP silppuaa hakaisijaltaan jopa kuuden setin paksuiset oksat hetkessä. Silppuri sopii erinomaisesti puutarha- ja maatalouskäyttöön. Laitetta voidaan käyttää puiden, oksien, lehtien, korsien, rehun ja muun kasvillisuuden ja puun silppuamiseen. Silppuaa materiaalin detriaaliseksi. Detritaalista materiaalia on helppo säilyttää ja kuljettaa. Laitetta voidaan myös käyttää lannoitteita varten. Tehokkaan polttomoottorinsa ansiosta laite toimii kaikissa paikoissa ja toimintaympäristöissä. Valmiin hakkeen laite ohjaa heitolla esimerkiksi peräkärryyn.

Nämä ja monet muut Timco-tuotemerkin koneet löydät nopeasti ja varmasti Kärkkäisen valikoimista.