Kun rannassa on laituri, kesäpäivistä nauttiminen on entistäkin auvoisempaa. Laiturilla voit nauttia kalastuksesta, ottaa aurinkoa – ja lopuksi vaikka sukeltaa uimaan. Laadukkaat laiturit ja tarvikkeet löydät helposti verkkokaupastamme ja myymälöistämme.

Laadukasta laituria hankkimaan

Hyvä laituri on rantamökin ja -asunnon ykkösvaruste. Kun on aika hankkia rantaan laituri, on hyvä huomioida muutamia asioita. Laituria valitessaan kannattaa heti alussa ottaa huomioon oman rannan olosuhteet, ja näin ollen laiturin tarvittava kantavuus, vakaus sekä huoltokysymykset. 

Me autamme sinua valitsemaan tarpeisiisi parhaiten soveltuvan laiturin ja muut tarvikkeet. Seuraavaksi esittelemme muutamia laitureita ja tarvikkeita, jotta sinun olisi helpompi tehdä valintoja. 

Modulilaiturit ovat suosittuja

Modulilaituri on suosittu laiturimalli sen helppokäyttöisyyden vuoksi. Pitkien ja matalien sivuponttonien ansiosta laituri on tukeva ja kantava. Tämän laiturin rakentaminen on myös nopeaa ja kätevää. Laiturin voi haastavassakin rannassa yksi ihminen asentaa ja nostaa ylös. Modulilaiturit ovat hyviä myös siitä syystä, että niihin saa kätevästi lisää pituutta. 

Modulilaiturissa on irrotettavat, valmiiksi kootut kansielementit, jotka tekevät laiturista todella helpon purkaa ja koota. Laiturin puuosat ovat painekyllästettyä puuta ja liitososat kuumasinkittyä terästä. Ponttonilaiturin ankkurointi valitaan tapauskohtaisesti ja hankitaan erikseen.

Muita laituritarvikkeita

Jotta laituri vastaisi mahdollisimman hyvin käyttötarkoitustaan, siihen kannattaa hankkia muutamia lisätarvikkeita. Laiturin muoviponttonit kuuluvat useimmiten laituripakettiin, mutta niitä voi ostaa tarvittessa erikseen. Roto laituriponttonit ovat iskun ja pakkasen kestäviä ja ne on valmistettu UV-suojatusta polyeteenistä. Ponttonit on helppo asentaa valmiina päädyissä olevista kiinnitysrei’istä paikoilleen. Kylkien erikoismuotoilu mahdollistaa laiturille vahvan rakenteen ja suuren kantavuuden. 

Laituriin kannattaa hankkia myös laituritikkaat. Esimerkiksi Lip-Lapin uimaportaat ovat laadukkaita ja suosittuja. Portaat on valmistettu merivettä kestävästä alumiinista. Niiden oikeanlainen kaltevuus ja uritetut leveät askelmat takaavat turvallisen ja miellyttävän käytön. Portaiden mukana tulee helppokäyttöinen kiinnityssarja, jonka ansiosta portaat on kätevä nostaa talveksi suojaan. 

Jos sattuu omistamaan vesijetin, se pitäisi saada kiinnitettyä tukevasti laituriin. Lip-Lapin jettilaiturin avulla se onnistuu. Yhden jetin laituri koostuu ajoliuskasta, ruostumattomasta teräksestä valmistetuista liitososista sekä kahdesta perusosasta, jotka ovat rotaatiovalettua MDPE-muovia. Jettilaituri voidaan asentaa laiturin runkoon kiinni joko pitkittäin tai poikittain. Jettilaiturista ajamaan lähteminen ja parkkeeraus on vaivatonta. 

Laiturit ja tarvikkeet kattavasti verkkokaupastamme

Kun sinulla tulee aika alkaa etsiä, missä myydään laituri, tule Kärkkäisen laiturikauppaan. Tutustu laitureihin ja tarvikkeisiin verkkokaupassamme tai myymälöissämme. Verkkokaupastamme löydät helposti erilaiset laiturit ja tarvikkeet: niin pienet laiturit kuin isommat laiturit. 

Valikoimassamme on myös muut laituritarvikkeet, kuten esimerkiksi laituritikkaat, laiturin muoviponttonit ja laiturin jalat. Jos haluat laiturin tarjouksesta, seuraa verkkosivujamme ja osta laituri ja tarvikkeet alennuksesta. Tervetuloa tutustumaan!