Suomessa tunnetusti viihdytään saunoissa, grillien ääressä ja terasseilla. Hyvien säiden salliessa terasseilla vietetään kiireettömästi aikaa grillaten ja seurustellen yhdessä läheisten ja ystävien kanssa. Laadukas ja terassin mukaan mitoitettu terassilämmitin jatkaa grilli- ja terassikautta varhaiskeväästä loppusyksyyn. Terassilämmitin on mainio apuväline pidentää terassikautta tai parantaa lasitetun parvekkeen viihtyisyyttä.

Kärkkäisen verkkokaupasta löytyy sopiva lämmitin pihalle, lämmitin parvekkeelle, infrapunalämmitin tai kaasukäyttöinen terassilämmitin parhailta tuotemerkeiltä. Kärkkäinen on monipuolinen puutarhakaluste, grilli ja terassilämmitin -verkkokauppa, jonka kautta löydät sinun tarpeeseesi parhaan mahdollisen ratkaisun. Verkkokaupasta löydät sopivan vaihtoehdon niin pienikokoiselle parvekkeelle kuin suuremmalle terassillekin. 

Kaasulämmitin sopii ulkotiloihin – sähkölämmitin myös sisätiloihin

Terassilämmitin tulisi valita sen mukaan asennetaanko lämmitin sisä- vai ulkotiloihin. Oleellista on määritellä myös lämmitettävän pinta-alan koko. Pieni sähkökäyttöinen lämmitin soveltuu mainiosti vaikka lasitetulle parvekkeelle. Järeämpi kaasulämmitin on oiva lämmitin terassille tai ulkotiloihin, kun lämmitettävä pinta-ala on suurempi ja lämpötehoa vaaditaan enemmän. Nopea ja tehokas kaasulämmitin on ehdoton valinta myös silloin, kun sähköä ei ole käytettävissä tai sitä ei jostain syystä haluta käyttää. Esteettinen kaasulämmitin lämmittää, palava tuli valaisee ja tuo elävän tulen rauhoittavaa tunnelmaa. 

Näyttävä Flame Tower -kaasulämmitin on upea lämmitin terassille. 185 senttimetrin korkuinen terassilämmitin lämmittää tehokkaasti, valaisee ja luo viihtyisää tunnelmaa niin arkeen kuin juhlaankin. Tornimallinen kaasulämmitin valaisee upeasti erityisesti syksyn pimenevinä iltoina. Tämä tehokas lämmitin pihalle lämmittää hyvin jopa viiden metrin päähän. Flame Tower -kaasulämmitin sopii hyvin sekä kotiterassille että mökillekin. 

Flame Tower soveltuu terasseille, joiden vapaa korkeus on yli 2,6 metriä. Kaasupullo sijoitetaan kätevästi näkymättömiin lämmittimen sisälle. Riittävä ilmanvaihto ja korvausilma täytyy muistaa aina järjestää asianmukaisesti, kun kaasulämmitin asennetaan lasitetulle terassille. 

Infrapunalämmitin on tehokas lämmitin terassille

Infrapunalämmitin soveltuu monenlaiseen lämmitykseen niin sisällä kuin ulkona. Säteilylämmitin on suosittu ja tehokas lämmitin terassille ja turvallinen lämmitin parvekkeelle. Se jatkaa terassikautta ja tuo lämpöä ulkotiloihin pitkälle syksyyn. Infrapunalämmitin sopii mainiosti myös muiden sisätilojen lämmitykseen. Se lämmittää työ- tai harrastetilat hetkessä. Infrapunalämmitin tuottaa voimakkaan lämpöefektin, joka lämmittää kohteensa suoraan ja tehokkaasti. 

Solamagic-infrapunalämmitin tuo energiatehokasta lämpöä juuri sillä hetkellä, kun sitä tarvitaan. Terassilämmitin voidaan myös sammuttaa nopeasti, kun lämmitystä ei enää kaivata. Solamagic-sähkölämmitin hyödyntää teknologiaa, joka on energiataloudellisin lämmitystapa ulkotiloissa. Saksalainen Solamagic-infrapunalämmitin on oivallinen lämmitin terassille, joka on lasitettu, koska se poistaa terassilta tai parvekkeelta myös kosteutta. Näin istuintyynyt, torkkupeitot ja muut terassin tekstiilit säilyvät raikkaan tuoksuisina.  

Kärkkäisen verkkokaupan Solamagic -valikoimasta löydät eri tehoiset vaihtoehdot eri kokoisiin tiloihin. Tarjolla on myös tyylikäs uppotettava malli, joka voidaan integroida huomaamattomasti kattorakenteisiin. Mallista riippuen terassilämmitin voidaan asentaa joustavasti seinälle, kattoon, erilliseen jalustaan tai terassivarjon tai markiisin alle. Lämmitin voidaan suunnata haluttuun suuntaan ja varustaa haluamillasi lisävarusteilla. 

Kätevä katkaisin tai kalliimpien mallien kauko-ohjaus ja lämmönsäätö helpottavat sähkölämmittimen käyttöä. Innovatiivinen Bluetooth-ohjattava Solamagic 2000 Eco+ Pro sisältää sisäänrakennetun ohjausyksikön. Terassilämmitintä voidaan ohjata helposti älypuhelimella tai tabletillasi. Lämpötilaa voidaan helposti säätää napin painalluksella.

Kuten huomaat, Kärkkäinen on myös kätevä terassilämmitin verkkokauppa. Verkkokaupan laajasta valikoimasta löytyy myös sinun tarpeitasi vastaava kaasulämmitin, sähkölämmitin, infrapunalämmitin tai muu lämmitin terassille, pihalle tai parvekkeelle. Voit tilata lämmittimet helposti ja nopeasti kotiisi haluamanasi ajankohtana ympäri vuorokauden.