Makitan laadukkaat työkalut ja koneet ovat jokaisen kotinikkarin sekä ammattirakentajan varma valinta! Makitan huippuluokan teho, helppokäyttöisyys, hyvä ergonomia ja erinomainen suunnittelu takaavat ideaalin käytön vuodesta ja työmaasta toiseen. 

Makitalla työskentely on vaivatonta ja hauskaa! Tehokkaat koneet varmistavat huipputaso jäljen ja sopivat vaativampaankin työhanskaan. Teho ei kuitenkaan tarkoita monimutkaista laitetta, päinvastoin, Makitan tuotteilla aloitteleva nikkarikin onnistuu helposti kaikenkokoisissa korjaus- ja rakennustöissä. Makitan tuotteita kiitetään yleisesti niiden erinomaisesta suorituskyvystä ja korkealuokkaisesta laadusta. Makita on japanilaisen suunittelutaidon mestariteos!

Makita - ammattilaisten ja harrastajien valinta

Makitan tuotteisiin luottavat ammattilaiset, kuten timpurit ja muut rakennusalan erikoisosaajat. Ammattitason käyttäjät muodostavatkin suurimman osan Makitan käyttäjäkunnasta. Makita hyödyntää aktiivisesti maailmanlaajuista myynti- ja palveluverkostoaan kartoittaakseen eri markkinoiden tarpeita ja kehittääkseen tuotteita, jotka vastaavat jokaisen ammattikäyttäjän vaatimuksia.

Tämän lisäksi laatumerkkiin luottavat monet harrastajat ja kotona puuhailevat remonttireiskat. Makitan helppokäyttöiset vehkeet sopivat aloittelevaankin kouraan. Ne ovat keveitä pidellä myös sirommalla kädellä.

Makita ei tyydy pelkästään välttämättömien ominaisuuksien täyttämiseen, vaan se kiinnittää erityisesti huomiota myös turvallisuustekijöihin ja hienostuneeseen viimeistelyyn. Makita pyrkii jatkuvasti vähentämään koneiden käytön johdosta syntyvää rakennuspölyä sekä koneista lähtevän melun ja tärinän määrää. Tuotekehitys tapahtuu aina ympäristötekijät huomioon ottaen ja vihreitä arvoja kunnioittaen.

Makitan laadunvalvonta takaa, että tuotteiden laatu täyttää kaikki asiakkaan vaatimukset. Tuotteet testataan läpikotaisin niiden kehitysvaiheessa, jolloin vain ensiluokkaiset tuotteet pääsevät tuotantolinjoille asti. Tuotteiden erinomaisen laadun varmistamiseksi Makita on kehittänyt omat tiukat standardit. Makita seuraa jatkuvasti loppukäyttäjiä ja heidän tottumuksiaan, jotta koneiden testaus vastaisi mahdollisimman paljon koneen todellista käyttöympäristöä.

Makita valmistaa tuotteensa ympäri maailmaa sijaitsevissa tehtaissaan. Tuotteiden valmistusprosessin ydin perustuu ajatukseen, että hyvässä työkalussa pitää olla ensiluokkainen moottori. Makita käyttääkin komponenttien ja tuotteiden valmistukseen ainoastaan parhaita materiaaleja valmistaakseen tehokkaimmat ja kestävimmät laitteet jokaiselle käyttäjälleen.

Makita Oy Suomessa

Makita Oy on japanilaisen Makita Corporationin omistama tytäryhtiö. Se koostuu kaiken kaikkiaan seitsemästä maasta, joita ovat Suomi, Ruotsi, Norja, Tanska, Viro, Latvia ja Liettua.

Suomessa Makita on toiminut tuotemerkkinä jo vuodesta 1979 lähtien. Oma tytäryhtiö Makita Oy perustettiin Suomeen keväällä 2001. Makita Corporation on jo sadan vuoden ajan panostanut tuotekehitykseen ja laatuun. Tämä on varmistanut Makitan aseman yhtenä maailman johtavista sähkötyökalujen valmistajista. Tänä päivänä Makita-tuotteita myyvät sadat yhteistyökumppanit kautta maan. 

Hinta-laatu -suhteeltaan erinomainen Makita on loistava valinta kaikentasoisille käyttäjille. Luota parhaaseen ja tutustu Makita-tuotteisiin Kärkkäisen verkkokaupassa. Makitalla pääset nopeasti kiinni työhön kuin työhön.