Monenlaiset paperituotteet ja toimistotarvikkeet ovat tarpeellisia niin arjen töiden ja hoidettavien asioiden kuin rentoutumisenkin kannalta. Sekä kodin että työpaikan työpisteessä tarvitaan monenlaisia välineitä esimerkiksi aikataulujen organisointiin ja yhteydenpitoon eri tahojen kanssa. Toisaalta myös rentoutuminen esimerkiksi askartelun tai vaikkapa hyvän kirjan parissa tärkeä vastapaino arjen aherrukselle. Tilaa nyt tarvitsemasi toimisto- ja askarteluvälineet sekä kirjat netistä ja järjestä arkesi juuri sinulle sopivaksi!

Toimistotarvikkeilla arki järjestykseen ja aikaa myös rentoutumiselle

Arjen keskellä sekä työelämässä että vapaa-ajalla, esimerkiksi harrastusten, tapaamisten ja muiden menojen aikatauluissa, on paljon muistettavaa. Nykypäivän arkielämässä vähimmäisvaatimuksena ovat kalenterit ja almanakat, jotta aikataulut pysyvät järjestyksessä ja arki mielekkäänä.

Välttämättömiä ovat luonnollisesti myös kirjoitusvälineet, jotta asioiden muistiinmerkitseminen on ylipäätään mahdollista. Näiden lisäksi hyödyllisiä ovat myös esimerkiksi erilaiset mapit, jotta tärkeät paperit ja asiakirjat pysyvät tallessa ja järjestyksessä.

Myös muut paperitarvikkeet, kuten lehtiöt, muistilaput, -vihkot ja -kirjat, ovat hyödyllisiä arjen organisoinnissa, jotta monet pienet mutta tärkeät asiat muistetaan hoitaa. Lisäksi yhteydenpito eri henkilöiden ja tahojen kanssa on tärkeää niin työelämässä kuin vapaa-ajallakin. Tässä ovat tarpeen erilaiset kirjetarvikkeet, kuten kortit, kirjepaperit ja -kuoret sekä välineet, joilla tarvittaessa myös lahjojen ja muiden pakettien pakkaus ja paketointi onnistuvat.

Askartelu ja muut luovat harrastukset avuksi ideointiin

Taide ja askartelu ovat hyviä keinoja rentoutua. Luovat harrastukset, kuten maalaus, piirtäminen tai askartelu, auttavat purkamaan omia kokemuksia ja tunteita ja ovat helposti hyödynnettävissä myös työelämässä. Omia ideoita ja visioita nimittäin voi ilmaista ja kehitellä myös visuaalisessa muodossa, esimerkiksi seinällä ilmoitustaululla tai muistikirjaan koottuna. Tässä tarpeellisia käyttökelpoisia ovat toimisto- ja paperitarvikkeiden ohella myös piirustusvälineet, kuvioidut paperit tai vaikkapa kankaat.

Kirjat avuksi niin rentoutumiseen kuin uusien näkökulmien ja inspiraatioiden löytämiseenkin

Myös kirjat ovat luovien harrastusten ohella erinomainen keino löytää uusia näkökulmia omaan ajatteluun ja inspiraatioita itsensä kehittämiseen. Lisäksi kirja on helppo ja miellyttävä tapa tutustua historian tai tämän päivän tapahtumiin ja ilmiöihin tai yksikertaisesti vain irrottautua arjen kiireistä.

Hyvä dekkari tempaa mukaansa ja saa tehokkaasti unohtamaan kaikin muun. Elämänkertojen avulla puolestaan voi tutustua ajankohtaisten kiinnostavien ihmisten tarinoihin, kuten Kari Hotakaisen kirjoittaman Tuntematon Kimi Räikkönen -kirjan kautta menestyneen rallikuskin elämään tai Michelle Obaman Minun tarinani -kirjan kautta tunnetun kansainvälisen vaikuttajan elämään.

Erinomaisia vinkkejä kiinnostavista, ajankohtaisista ja arvostetuista kirjoista löytyy esimerkiksi kirjavinkit.fi -sivuston Kirjallisuuspalkinnot -listauksista.

Verkkokaupan valikoimat

Kärkkäisen verkkokaupan Kirjat, toimisto ja askartelu -sivuilta löydät niin tarvitsemasi toimisto- ja askartelutarvikkeet kuin suositut ja ajankohtaiset kirjatkin iloksi ja hyödyksi arkeesi. Verkkokaupan kirjavalikoimista löytyy niin pitkäaikaisia kotimaisia ja kansainvälisiä klassikoita, kuten esimerkiksi Paulo Coelhon Alkemisti ja Veikko Huovisen Havukka-ahon ajattelija, kuin uudempiakin tunnettuja Finlandia-palkittuja tai ehdolla olleita teoksia kuten Katja Ketun Rose on poissa tai Pauliina Rauhalan Synninkantajat.

Myös kirjallisuuden eri lajeja, esimerkiksi dekkareita, opas- ja tietokirjoja, lastenkirjoja ja musiikkikirjoja, on verkkokaupan tuotevalikoimissa monipuolisesti edustettuna.

Nettikaupan tuotteiden avulla voit suunnitella ja luoda inspiroivan, mielekkään ja tasapainoisen arjen itsellesi. Tilaa nyt haluamasi kirja, tarvitsemasi askartelumateriaali tai toimistotarvike itsellesi miellyttävästi kotisohvalta käsin ja käy käsiksi uusiin ideoihin ja ajatuksiin!