Nautitko golfnurmen vihreydestä, lenkkipolun vapaudesta, kuntosalin tiukasta treenistä vai hiihtoladun vauhdista? Olipa lajisi mikä tahansa, Kärkkäisen kautta löydät laadukkaat ja edulliset naisten urheiluvaatteet ulos ja salille!

Kärkkäisen valikoima tarjoaa parhaat juoksuvaatteet, pyöräilyvaatteet, hiihtovaatteet sekä ulkoilukengät kaikenlaiseen urheiluun!

Pukeutuminen lähtee urheilurintaliiveistä ja teknisistä alusvaatteista

Naisten ihonmyötäiset ja hengittävät alusvaatteet tukevat liikkujaa kaikissa tilanteissa. Oikeankokoiset urheilurintaliivit pysyvät mukana kovemmassakin menossa. Tarpeeksi napakat liivit pitävät olon ryhdikkäänä koko suorituksen ajan. Saumattomat alushousut takaavat, ettei hiertävät tai hiostavat saumat pääse hankaamaan ihoa pidemmilläkään lenkeillä.

Sporttiset t-paidat, topit ja pitkähihaiset haihduttavat päälle puskevat hikipisarat nopeasti pois iholta. Treenitrikoot ja housut suojaavat ihoa ja pitävät tarpeen tullen lämpiminä. Elastiset treenitrikoot pysyvät tiukasti päällä nopeissakin liikkeissä, eivätkä ne kiristä liikeratoja suorittaessa.

Trikoot sopivat loistavasti juoksuun, salille, joogaan sekä muuhun urheiluun. Kesäkeleille tai liikuntahallin lämpöön on mukava pukea viileät shortsit tai hameet. Rankan suorituksen jälkeen on ihana pujottaa päälle lämpimät ja rennot vapaa-ajan housut, collegepaidat, asut ja mekot.

Rannalle ja uimahalleihin tarvittavat naisten uima-asut, uimapuvut ja bikinit pukevat jokaista vartaloa. Kärkkäinen tarjoaa urheiluvaatteet myös näyttävässä PlusSizes-koossa.

Kerrospukeutumisella kylmää vastaan

Sopivalla vaatetuksella edesautetaan kehon lämpötilan pysymistä tarpeeksi korkealla jopa talvipakkasilla. Lapsilla lämpö haihtuu kehosta jopa aikuisia nopeammin, joten riittävä vaatetus on heille erityisen tärkeää.

Useampi ohut vaatekerros suojaa paremmin kylmältä kuin yksi paksu. Tämä johtuu siitä, että kerrosten väliin jäävä ohut ilmakerros toimii itsessäänkin erinomaisena lämmöneristeenä. 

Naisten tekninen urheilukerrasto tai merinovillaiset vaatteet ovat paras valinta vaatekerroksen alimmaiseksi. Päälle tulevat muut kerrokset sään mukaan: fleecet, midlayerit, paidat ja housut. Oikein kylmillä keleillä lämpimät materiaalit, kuten villa tai untuva takaavat, ettei pakkanen pääse puremaan taukojenkaan aikana. 

Päällimmäinen ulkoilupuku estää tuulen ja ilmankosteuden tunkeutumisen päällysvaatteiden alla. Talvitakit, toppahousut, verryttely- tai tuulipuvut ovat paras valinta liikkujan uloimmaksi vaatekerraksi. Sadesäällä päälle voi heittää tilanteen mukaan vielä kuoripuvun ja kuorihousut tai sadevaatteet.

Urheilukengät ovat olennainen osa sporttista pukeutumista

Hyvät urheilukengät näyttelevät erittäin tärkeää osaa liikkujan pukeutumisessa. Talviurheilijan on syytä kiskoa lenkkipolulle jalkaansa tukevat ja turvalliset nastakengät. Nastakengät estävät liukastelut ja kaatumiset jäiselläkin lenkkipolulla. Tavalliset talvikengät eivät juokseviin jalkoihin turvallisuussyistä sovi.

Joustavat ja pehmeällä pohjalla varustetut juoksukengät sopivat loistavasti myös kovalle asvaltille. Treenikengät tai sisäpelikengät on paras valinta kuntosalille sekä liikuntakeskuksiin paitsi hygieniasyistä, myös loukkaantumisvaaran vähentämiseksi. Uimahallien pukuhuoneisiin tai rantahietikolle jalkaan on paras pukea ilmavat sandaalit.

Naisten urheilu- ja vapaa-ajan kengät löydät edullisesti Kärkkäisen runsaasta valikoimista. Tilaa nyt naisten urheiluvaatteet nopeasti ja helposti aina auki olevasta verkkokaupastamme!