Iswarilta helppoja vaihtoehtoja terveelliseen ruokavalioon

Iswari tarkoittaa sanskriitin kielellä jumalatarta. Portugalilainen, ravinteikkaita elintarvikkeita tuottava yritys inspiroitui tästä. Tälle yritykselle Iswari tarkoittaa Äiti Maata, joka anteliaasti kasvattaa kaiken elämän kauniilla planeetallamme. Heidän visionsa on työllään tuoda ihmisille työkaluja ja inspiraatiota parempiin ja kestävämpiin elämäntapoihin edistääkseen terveyttään ja hyvinvointiaan.

Joutsalainen Viljami Herrala maahantuo Suomeen Iswarin tuotteita.

– Kun törmäsin Iswarin tuotteisiin ja kuulin, että he kaipaavat maahantuojaa Skandinaviaan, ajattelin, että tässä olisi todella mielenkiintoinen ja hyvä tilaisuus. Minulla on vuosien kokemus terveyden ja hyvinvoinnin alalta, ja halusin luoda Iswarin kautta ihmisille yhden uuden, helpon väylän lisätä hyvinvointiaan ravinnon avulla.

Viljamin mielestä esimerkiksi Iswarin valmiit Buddha’s Awakening -puurosekoitukset ovat hyvänmakuisia ja ravinteikkaita vaihtoehtoja aamu- tai iltapalapöytään tai vaikkapa otettavaksi mukaan reissulle.

– Iswarin ravintorikkaat välipalapatukat ovat hinta-laatu-suhteeltaan aivan omassa luokassaan. Herkulliset ja lämmittävät Maccaccino-kaakaojuomat ovat helppoja käyttää ja etenkin kylmänä vuodenaikana vertaansa vailla.

– Iswarin tuotteet ovat kaiken kaikkiaan helppoja, ravinteikkaita ja inspiroivia, summaa Viljami.

Hänelle on myös hyvin tärkeää, että Iswarin arvomaailma vastaa hänen omaansa.

– Tavattuani Iswarin toimitusjohtajan Portugalissa minulla vahvistui tunne siitä, että tämän firman kanssa haluan tehdä yhteistyötä.

– Iswarin tuotteet ovat todella suosittuja ympäri Eurooppaa, luotan siihen, että tuotteille on paikkansa myös suomalaisten kuluttajien ruokakaapeissa.

Tervetuloa Iswari-ostoksille Kärkkäisen tavarataloihin ja verkkokauppaan!

Löydä Iswarin maahantuojan sivut Facebookista: Iswari Superfoods Suomi - @iswarifinland

” Uskomme, että luonto on viisas. Se uudistuu jatkuvasti ja uudistaa myös meidät.”

MITÄ?

Iswarin arvot

* Kunnioitus luontoa kohtaan. Tämä on johtava ajatus koko tuotantoprosessissa viljelystä alkaen. Planeettamme on ainutlaatuinen, se ei kuulu pelkästään meille ihmisille.

* Kunnioitus terveyttä ja hyvinvointia kohtaan. Tämän takia Iswarin tuotteisiin valitaan pelkästään ravinteikkaita ainesosia, jotka ovat luomutuotettuja, gluteenittomia ja vegaanisia. Näiden elementtien uskomme parantavan ihmisten terveyttä.

* Kunnioitamme totuutta. Kaikkien tuotteidemme ravintoarvot testataan itsenäisessä laboratoriossa, jotta tiedämme puolueettomasti niiden ravintosisällön.

* Kunnioitus kanssaihmisiä kohtaan. Läpinäkyvyys ja kunnioittava yhteistyö kaikkien Iswarin yhteistyökumppaneiden kanssa: viljelijät, työntekijät, jälleenmyyjät, kuluttajat...

* Kunnioitamme tulevaisuutta. Haluamme kuormittaa ympäristöä mahdollisimman vähän tuotannossamme ja luoda kestävän tavan kasvaa ja kehittyä.