Pienet eläinlelut ovat olleet lasten suosiossa pitkään. Aikaisemmat sukupolvet ennen meitä eivät hankkineet lelujaan kaupasta, vaan lelut valmistettiin itse. Tuolloin suosituin omavalmisteinen leikkikalu oli käpylehmä.

Käpylehmät ovat vaihtuneet hurmaaviin eläinfiguureihin, joilla leikkimällä mielikuvituksen saa yhtä lailla siivilleen, mitä käpylehmien aikana leikkiessä. Kestävästä muovista valmistetut eläinlelut ovat pienten leikkijöiden sekä keräilijöiden suosiossa.

Schleich – eläinfiguurien aatelia

Schleich on valmistanut eläinfiguureita 1980-luvulta lähtien. Pienet aidon näköiset eläinlelut valmistetaan kestävästä muovista ja jokainen maalataan käsin. Suosituimpien hahmojen joukkoon kuuluu Schleich-hevonen, jolle löytyy hyvin eri tarvikkeita. Schleich hevoskuljetusauto sekä hevostalli ovat kestäviä ja laadukkaita leluja hevosten seuraksi.

Suurin osa Schleich-figuureista on pienoismalleja oikeista eläimistä, mutta viime vuosina myyntiin on tulleet Schleich-fantasiahahmot, muun muassa keijuja sekä yksisarvisia hevosia. Myös dinosaurusten maailmaan pääsee kurkistamaan Schleich-hahmojen kautta.

Nostalgiset Sylvanian Families sekä My Little Pony

Jo useita vuosikymmeniä lasten leikeissä mukana olleet Sylvanian Families-hahmot sekä söpöt My Little Ponyt eivät ole juurikaan muuttuneet vuosien saatossa. Samaa, nostalgista ilmettä löytyy nykyisistä leluista, mitä vuosikymmenten takaisista leluista.

Sylvanian Families on keskittynyt kodikkaaseen, perhekeskeiseen söpöjen eläinhahmojen maailmaan. Sylvanian Families hahmoille löytyy upeita, monipuolisia tarvikkeita kuten Sylvanian Families kaupunkitalo sekä Sylvanian Families puumaja. Söpöt Sylvanian Families-hahmot ovat lasten sekä aikuisten keräilijöiden suosioissa.

My Little Pony hahmot ovat myös innostaneet lapsia leikkeihin vuosikymmenten ajan. Hasbron valmistamat, kestävät leikkiponit tuovat muistoja monelle aikuiselle lapsuudesta. My Little Pony retro onkin hurmaava muisto monen lapsuudesta. Nyt sitä valmistetaan nykyajan lapsille samanlaisena ja saman tuoksuisena, kuin ennen.

My Little Pony lelut ovat omalla herttaisella tyylillään pitäneet suosikkilelujen maineen vuosikymmenestä toiseen. Myös monet My Little Pony tuotteet kuuluvat suosikkien joukkoon.

Littlest Pet Shop on nykyajan trendilelu

Pienet, söpöt eläinhahmot ovat myös leluvalmistaja Hasbron valmistamia eläinleluja. Mielikuvituksellisia toteutuksia eri eläimistä kattava lelusarja on suuri; yli 3000 erilaista tuotetta. Littlest Pet Shop -tuotteilla on jo valtavan suuri leikkijä- sekä keräilijäjoukko.

Söpöjen eläinhahmojen lisäksi sarjaan kuuluu muun muassa Littlest Pet Shop talo, Littlest Pet Shop laiva sekä paljon muita erilaisia tuotteita. Hahmoja voi hankkia yksittäin tai ostaa useamman Littlest Pet Shop-hahmon pakkauksina.

Monet eläinfiguurit ovat pienten leikkijöiden mieleen.  Eläinhahmoilla on mukava leikkiä, niitä on helppo kuljettaa mukana sekä niiden suosio säilyy vuodesta toiseen. Kärkkäisen verkkokaupasta löydät ihanat eläinfiguurit lapsien iloksi.