Mitä isot edellä, sitä pienet perässä. Aikuisten maailma kiehtoo usein lapsia. Lapset kiinnostuvat kauneudenhoitoon liittyvistä jutuista aikuisia matkimalla. He ovat usein jossakin vaiheessa sangen kiinnostuneita äidin meikkilaukun sisällöstä. Meikkejä olisi ihana testata itselle tai nukelle, mutta äiti yleensä kieltää sellaiset leikit.

Lapsen uteliaisuutta meikkejä ja kauneudenhoitotuotteita kohtaan voi ohjata leikin kautta. Lapsille suunnatut kauneudenhoitolelut ovat turvallisia käytössä, sopivan lapsenomaisia sekä ne antavat paljon puuhaa ja tekemistä.

Kampauspää sekä meikkipää antavat puuhaa

Hiusten laittaminen ja erilaisten kampausten tekeminen on mukavaa puuhaa. Usein lapsen turhan kovat otteet hiuksia laittaessa aiheuttaa sen, että pienen kampaajan pakeille ei tahdo kukaan kaveri istua. Onneksi hiustenlaittoa on helppo harjoitella kampauspään avulla.

Kampauspää on lähes saman kokoinen lapsen omaan päähän verrattuna. Sen runsaat hiukset ovat helposti laitettavissa ja niistä saakin luotua ihania kampauksia. Kampauspään mukana tulee iso määrä erilaisia hiustenlaittoon tarkoitettuja tuotteita, muun muassa pinnejä, klipsejä sekä hiuslenkkejä.

Meikkipää eli meikkauspää on hyvin pitkälle samanlainen, kuin kampauspää. Meikkipää on varustautunut enempi kasvojen meikkaamiseen tarkoitetuilla tuotteilla. Nukelle tarkoitetut meikit ovat sen verran himmeitä, että pienempikään lapsi ei saa niillä pahaa jälkeä, vaikka meikit eivät aina olisikaan pelkästään nuken kasvoissa. Meikkauspään mukana on myös suuri määrä erilaisia hiustenlaittoon tarkoitettuja tuotteita.

Lapsen oma kauneudenhoitostudio

Lapsen mittasuhteisiin sopiva pieni meikki- ja kampauspöytä sulattaa sydämet. Ihanan kirkkaan pinkki Barbie meikkipöytä on valmistettu juuri pieniä Barbie-faneja ja heidän ihania leikkejään varten. Meikkipöydän mukana tulee reilu määrä kampaus- ja meikkausleluja, joiden avulla lapsi voi kaunistaa itseään tai kaveriaan prinsessaleikkejä varten.

Lasten meikkisetit ja hiussetit ovat suosittuja. Samassa paketissa on useita erilaisia tuotteita, joilla on mukava aloittaa prinsessaksi laittautuminen. Myös erilaiset korustudiot ovat suosittuja myös isompien lasten keskuudessa. Lapsi voi itse suunnitella tai valmistaa annetun ohjeen mukaan hienoja ja uniikkeja koruja sekä käsirenkaita. Meikkauspöydän ääressä on mukava askarrella ihanat korut käyttöön!

Meikkauspöytä voisi innostaa lasta perustamaan oman kauneudenhoitostudion. Lapsille suunnatut leikkimeikit, hiustuotteet sekä kynsienkoristelusetit antavat mahdollisuuden monipuolisiin leikkeihin. Vaikka aikuinen ei meikkipöydän ääreen mahtuisikaan, lapsen kauneudenhoitoleikeistä voi äiti sekä isä saada myös osansa. Lasten meikkisalkku mahdollistaa kauneudenhoitostudion siirtämisen vaikkapa sohvan nurkkaan, ja näin ollen vanhemmillakin on mahdollisuus saada uusi kampaus sekä kaunis meikkaus.

Kärkkäisen verkkokaupan kauneudenhoitolelut mahdollistavat unelmanomaiset leikit! Tilaa tuotteet helposti netin kautta, joten prinsessaksi laittautuminen voi alkaa mahdollisimman pian! Kärkkäiseltä löydät mahtavat valikoimat leuja ja lastentarvikkeita jokaisen tytön ja pojan tarpeisiin!