Koristetyynyt ovat vallanneet sohvat, nojatuolit sekä sänkymme. Niiden pehmoisessa suojassa on ihana levähtää päivän kiireiden keskellä. Tyynyt ovat kauniita ja käytännöllisiä sekä niitä on mukava vaihtaa eri vuodenaikojen sekä sisustuksen mukaan.

Usein sisustus saa uutta ilmettä jo ihan tyynynpäällisiä vaihtamalla. Tyynynpäälliset ovat helppo ja edullinen tapa saada kodin värimaailmaa haluttuun suuntaan. Esimerkiksi vaaleasävyisen huoneen herkullisia väripilkkuja ovat yleensä juuri tyynyt. Sisustajan unelma onkin suuri määrä erilaisia ja erivärisiä tyynynpäällisiä, joita voi vaihdella useinkin.

Koristetyynyt herkullisilla kuoseilla ja väreillä

Tylsemmänkin näköisen sohvan tai sängynpäällisen saa näyttämään houkuttelevammalta erilaisilla tyynyillä. Koristetyynyt tuovat väriä, tyyliä sekä pehmeyttä sisustukseen. Koristetyynyjen avulla on helppo muokata huoneen värimaailmaa haluttuun suuntaan.

Koristetyynynpäälliset ovat helppo tapa saada muutosta sisustukseen, sillä sama sisätyyny sopii useaan eri tyynynpäälliseen. Koristetyynynpäällisiä löytyy useaa eri kokoa, joten kaiken kokoisiin sisutustyynyihin on helppo saada uuta ilmettä tyynynpäällistä vaihtamalla.

Koristetyynyjen kuosit vaihtelevat hillityistä, yksivärisistä aina räikeisiin ja voimakaskuvioisiin pintoihin. Viime vuosina on niin sanotut printtikuviot yleistyneet myös tyynyjen kuvioinneissa. Erilaiset tyynyn pintamateriaalit antavat myös jännittävää ilmettä tyynyille. Useita, erilaisia tyynyjä yhdistelemällä saa luotua rennon ja hauskan näköisen lepopaikan kotiin.

Tyynyt muuntautuvat vuodenaikojen mukaan

Sisustajalle tyynyjen tai tyynynpäällisten vaihtaminen on usein ensimmäinen askel vaihtaa kodin sisustusta vuodenaikojen mukaan. Keväällä valon määrän lisääntyessä tulee halu saada myös sisustukseen raikkautta sekä valoisuutta. Silloin on helppo vaihtaa keväiset tyynynpäälliset talvisten ja ehkä synkkienkin tyynynpäällisten tilalle.

Joulutyynyt ovat myös erittäin suosittuja sisustajien keskuudessa. Jouluiset värit sekä kuviot tuovat ihanaa, kodikasta tunnelmaa helposti kotiin. Joulutyynyt ovatkin usein rakkaita, sillä ne kuuluvat osana omiin jouluperinteisiin.

Sohvatyynyt sekä koristetyynyt ovat helposti uudistettavissa erilaisilla päällisillä. Siksipä niiden kautta on helppo tuoda jokaiseen vuodenaikaan oma tunnelmansa. Syksyn väriloisto saa näkyä myös kodin tekstiileissä, joten sohvatyynyt voivat olla herkullisen kirkkaan oransseja, keltaisia sekä punaisia murrettuine sävyineen.

Uutta ilmettä sohvaan sekä nojatuoliin

Ajan saatossa laadukaskin sohva tai nojatuoli alkaa näyttämään likaiselta sekä kuluneelta. Jo koristetyynyt tai irtotyynyjen uusiminen saavat usein haluttua muutosta aikaiseksi, mutta uudistusta tuo myös irtopäälliset sohvaan tai nojatuoliin.

Irtopäälliset ovat helppo ja nopea tapa saada uudistusta sisustukseen. Irtopäälliset valitaan sohvan mallin mukaan.

Hanki sohvalla loikoilun mukavuuden maksimoimiseksi Kärkkäisen verkkokaupasta ihanat, trendikkäät tyynyt sekä päälliset. Kovakin sohva saa haluttua pehmeyttä ja kodikkuutta runsaalla tyynymäärällä.