Naisen lompakolta vaaditaan paljon: sen täytyy löytyä nopeasti laukun pohjalta, kätkeä sisäänsä liput, laput, kortit ja kuitit sekä olla käytännöllinen, kaunis ja eri tilaisuuksiin sopiva. Tutustu Kärkkäisen verkkokaupan valikoimaan kun hakusessa on täydellinen lompakko.

Koolla on merkitystä

Iso lompakko ahmii sisäänsä kasapäin kuitteja ja tositteita. Pieneen mahtuu vain välttämättömin, mutta toisaalta, tarpeellinen löytyy nopeammin. Joskus voi olla paikallaan hankkia kaksi lompakkoa: toinen arkiseen käyttöön, toinen juhliin ja muihin tilaisuuksiin. Pienen lompakon asemasta voit hankkia myös näppärän ja vain hieman tilaa vievän korttikotelon.

Tosin kuin miesten, naisten ei tarvitse ahtaa lompakkoaan takataskuun tai povitaskun uumeniin vaan lompakon paikka on useimmiten käsilaukussa. Tämän ansiosta naisten lompakon koko saa olla miesten lompakkoa suurempi. Osa naisista taas nauttii tiiviin lompakon suomasta vapaudesta. Lompakko solahtaa taskuun, aivan kuten miehilläkin ja kädet jäävät vapaaksi vaikkapa heilumaan täysillä tanssilattialla.

Turvallisesti korttien kanssa

Perheelliset naiset kuskaavat usein mukanaan omien korttien ja lappujen lisäksi myös lastensa kela-kortteja ja muita tuiki tarpeellisia dokumentteja. Oman tilansa haukkaavat erilaiset kanta-asiakas, etu- ja clubikortit. Tilavissa lompakoissa on onneksi usein erillisiä osastoja ja taskuja, joilla jokapäiväisessä käytössä olevat kortit on helppo eritellä harvemmin tarvittavista.

Käteisen käyttö on vähentynyt, mutta käteistä tarvitaan yhä useissa paikoissa, myyjäisissä ja kirpputoreilla. Osa ihmisistä kokee myös hallitsevansa rahankäytön paremmin kun ostosten teko konkretisoituu seteleiden ja kolikoiden avulla. Käteinen saattaa olla kätevä myös esimerkiksi ulkomailla, kun korttimaksun turvallisuuteen ei ole luottamista.
Nykyiset pankkikortit on varustettu kätevällä etälukutoiminnolla. Toiminnon kätevyydestä kiittelevät valitettavasti myös rikolliset. Paras tapa suojata kortit rikollisten varalta on hankkia RFID-tekniikalla varusteltu etälukusuojattu lompakko sekä korttikotelo. Etälukusuojakoteloita saa tilattua myös erikseen.

Väriä vai tyylikästä mustaa

Lompakon värisävyillä ja materiaaleilla voi leikitellä mielin määrin. Käytännöllisin ja kestävin valinta lienee kuitenkin klassinen nahkalompakko. Nahka vain paranee vanhetessaan ja sopii kaikenikäisille. Muilla tekstuureilla ja väreillä on kuitenkin etunsa – värikäs lompakko paistaa heti silmään kassin uumenista, se tuo piristystä sekä persoonaa arkisiin ostoksiin ja naamioituu jopa pikkuiseksi laukuksi juhlavampiin tilanteisiin. Jos tilavuus ei ole ongelma, lompakon voi valita niin kookkaaksi, että sinne sujahtaa helposti jopa matkapuhelin. Tällaisen puhelinlompakon lisäksi et muuta laukkua välttämättä tarvitsekaan.

Naisten lompakot ja muut tuotteet rahojesi sekä korttiesi turvaksi tilaat edullisesti Kärkkäisen verkkokaupan kautta. Tutustu laajaan valikoimaan netissä ja valitse oma suosikkisi useiden vaihtoehtojen joukosta.