Saksalainen Francois Boch aloitti keraamisten astioiden valmistamisen 1740-luvulla kolmen poikansa kanssa. Pojat olivat hyviä markkinoimaan astioita ympäri Saksaa ja koko maailmaa, joten pian oli uusien, suurempien tuotantotilojen etsimisen aika. Uudet tilat löytyivätkin ja pian Bochin perhe sai uuden yhteistyökumppanin, entisen posliinialan kilpailijan Villeroyn, joka uudismielisyytensä ansiosta oli erinomainen kumppani Bochille. Näin syntyi maailmankuulu brändi, nimeltään Villeroy & Boch.

Laadukkaat tuotteet takasivat pysyvän menestyksen

Heti yrityksen alkutaipaleella Villeroy & Bochin Alt Luxenburg -sarja saavutti todella suuren suosion ja sitä myydään yhä tänä päivänäkin heidän mallistoissaan. Laatu ja perinteet ovat säilyneet yrityksen ohjenuorana läpi vuosisatojen. Yrityksen perinteikkäät, mutta innovatiiviset tuotteet ovat säilyttäneet sijansa kattauksen huipulla.

Villeroy & Boch pystyivät heti yrityksen alkutaipaleella luomaan laadukasta sekä kaunista keramiikkaa, jonka arvostus ei ole hiipunut tähän päivään mennessä. Alkujaan tuotteita käyttivät hovit, aateliset sekä muut rikkaat, mutta hiljalleen tuotteet alkoivat levitä tavallisten ihmisten keskuuteen. Tuotanto on laajentunut aikojen saatossa kaikkeen kattaukseen sekä myös kylpy- ja saniteettitilojen tuotteisiin.

Villeroy & Boch valikoima kattaa jopa yli 50 astiastoa sekä useita lasistoja sekä aterinsarjoja.

Vivo by Villeroy & Boch -sarjan monikäyttöisyys

Ensimmäisenä Pohjoismaista Suomessa lanseerattiin 2008 Villeroy & Bochin valmistama Vivo-tuotesarja. Sarjan moderni muotokieli sekä helppo yhdistettävyys muihin sarjoihin on edesauttanut tuotteiden suurta suosiota.

Vivo-tuoteperheestä löytyy lautasia, mukeja, laseja ja aterimia. Lisäksi tuotteista löytyy laadukkaita uuniastioita sekä kattiloita.

Tuotteet ovat verrattain edullisia valmistajan muihin sarjoihin nähden, joten Vivo-sarjaa on mahdollisuus hankkia aivan arkikäyttöön, mutta kauniin muotonsa ansiosta ne sopivat erittäin hyvin myös juhla-astiastoksi. Vivo-astioissa korostuu Villeroy & Bochin omaleimainen ja trendikäs muotoilu, jonka ansiosta ne ovatkin löytäneet laajan käyttäjäpiirin laatutietoisten, nykyaikaisten ihmisten keskuudesta.

Vivo-tuotesarjaa on helppo yhdistellä muihin Villeroy & Bochin tuotteisiin, mutta selkeän muotoilunsa ansiosta ne sopivat yhdisteltäväksi erinomaisesti myös muiden valmistajien sarjoihin. Yksi sarjaan erinomaisesti sopiva ”kumppani” on ruotsalaisen posliinitehdas Gustavsbergin valmistamat astiasarjat.

Olitpa etsimässä uutta astiastoa tai täydentämässä vanhaa, Villeroy & Bochin Vivo-sarja on erinomainen vaihtoehto. Sen avulla luot kattauksestasi kauniin ja tyylikkään. Kärkkäisen verkkakauppa tarjoaa tämän ihanan tuoteperheen sinun arkeesi sekä juhlahetkiin.