Sekä pienempien vahinkojen että isompienkin onnettomuuksien varalta on hyvä hankkia kotiin, mökille ja matkalle tarvittavat ensiaputuotteet. Niiden avulla saa hoidettua pienemmät ruhjeet ja haavat sekä tarvittaessa aloitettua myös isompien vammojen hoito ennen kuin apu saapuu.

Kärkkäisen verkkokaupasta löydät kattavan valikoiman erilaisia perusterveydenhoitoon ja ensiapuun tarkoitettuja tuotteita nopeasti ja helposti.

Haavanhoito ja ensiapu

Pienempien pintahaavojen ja vammojen kotihoito on helppoa, kun oikeat tarvikkeet, esimerkiksi erikokoiset laastarit ja siteet, ovat saatavilla. Pienten ruhjeiden hoitoon, puhdistukseen, desinfiointiin ja suojaamiseen löydät tarvittavat välineet Kärkkäisen verkkokaupasta.

Haavat tulee aina hoitaa puhtain käsin ja myös haavan ympäristö tulee puhdistaa tarvittaessa saippuavedellä. Tämän jälkeen itse haava puhdistetaan näkyvästä liasta juoksevalla vedellä tai muun muassa Kärkkäisen verkkokaupasta löytyvillä haavapyyhkeillä, jotka ovat erityisen käteviä silloin, kun juoksevaa vettä ei ole saatavilla.

Lopuksi puhdistettu haava tulee suojata lialta laastarin tai muun sopivan siteen avulla. Myös esimerkiksi pienempien palovammojen, viilto- ja pistohaavojen hoito onnistuu kotona.

Lääkäriin on kuitenkin syytä hankkiutua, mikäli verenvuotoa ei saada lakkaamaan tai haavaa ei saada kokonaan puhdistetuksi. Myös silloin, jos epäilee, että haavassa on jokin siru tai muu vieras esine tai haava on repaleinen tai kyseessä on puremahaava, on syytä mennä lääkäriin. Lisäksi, jos haava on syvä tai se alkaa aristaa, märkiä, särkeä, punottaa tai nousee kuume, tulee mennä lääkäriin. Lisää ohjeita haavanhoitoon ja muuhun ensiapuun tarjoaa nettisivuillaan esimerkiksi Punainen Risti.

Terveyden turvaamiseksi on hyvä suorittaa ensiapukurssi, mikä antaa hyvät valmiudet arvioida hoidon tarvetta ja suoriutua siitä tarvittaessa itse. Ensiapuun tarvittavat välineet, kuten ensiapulaukut ja niiden seinätelineet, sekä muut ensiaputuotteet löytyvät myös Kärkkäisen valikoimista.

Kärkkäisen verkkokaupan valikoima

Kärkkäisen verkkokaupasta löytyy monenlaisia ensiaputuotteita sekä terveydenhoidossa tarpeellisia välineitä useammalta eri valmistajalta. Verkkokaupan tuotemerkkejä ovat esimerkiksi Salvequick, Cederroth, Hansaplast ja Estecs. Salvequickin ja Hansaplastin laastareita löytyy monessa eri koossa sekä ulkoasultaan tavanomaisena ihonvärisenä että lapsille mieluisina suosittujen piirrettyjen hahmoilla kuvitettuna.

Myös kattava valikoima Cederrothin ensiaputarvikkeita, kuten erilaiset haavanhoito- ja puhdistustarvikkeet ja silmänhuuhtelut, sekä Estecsin punkinpoistopakkaus ovat tilattavissa Kärkkäisen verkkokaupasta.

Näiden lisäksi verkkokaupasta voi tilata terveydenhoidossa tarvittavia muita välineitä, kuten suojavaatteet ja käsineet, kertakäyttöiset suojat, pidempi-ikäiset pestävät suojat, pesukintaat ja -laput ja sen lisäksi myös urologiset tarvikkeet, inkontinenssisuojat ja vaipat.

Tilaa nyt kotiin ja matkalle tarpeelliset ensiaputuotteet turvaamaan oma ja läheistesi terveys Kärkkäisen verkkokaupasta!