Pidätkö tänään lettukestit vai laitatko illalliseksi lasagnea? Hyvät paistoastiat ja keittoastiat takaavat sen, että ruoanlaitto onnistuu ja kokkailu tuntuu mukavemmalta. Ruuanlaitossa lopputulos ratkaisee, mutta hyvillä välineillä onnistut varmimmin.

Keitto- ja paistoastian valitsemiseen kannattaa panostaa. Oikeanlaiset kattilat ja paistinpannut auttavat sinua onnistumaan ruoanlaitoissa. Mikä onkaan ihanampaa, kuin kokata hyvillä ja laadukkailla keitto- ja paitoastioilla, joilla ruoanlaitto on mukavaa ja ruoka hyvää.

Kattiloiden ja paistinpannujen valikoima on laaja. Eriruoille tarkoitettuja tuotteita on paljon ja niistä on hyvä ottaa selvää. Induktio-toiminen paistinpannu ja kattila on tarkoitettu induktioliedelle, mutta niitä voi käyttää tavallisellakin liedellä. Induktioliedellä ei taas voi käyttää tavallista kattilaa tai paistoastiaa, vaan siihen on oltava induktiotuote.

Millainen on hyvä paistinpannu

Hyvä paistinpannu on sellainen, jossa ruoka paistuu hyvin ja tasaisesti. Nykyään kaikki paistinpannut ovat yleensä joko teflonia, valualumiinia, valurautaa tai hiiliterästä. Teflon paistinpannuihin ruoka ei pala kiinni niin herkästi ja niiden peseminen on helpompaa.

Paistinpannuvalikoima on laaja ja niitä on tarjolla erikseen eri valmistustapoihin. Lettupannu, grillipannu tai wok-pannu on valmistettu niille tarkoitettujen ruokien paistamiseen. Wok-pannussa kasvisten ja wok-ruokien valmistaminen on helpompaa ja vaivattomampaa. Valitse sinun tarpeisiisi sopivat paistinpannut, niin ruoanlaitto on helpompaa ja vaivattomampaa.

Hyvä kattila kestää kokkailua

Kattiloita on tarjolla perus perunakattiloista höyrykattiloihin. Lisäksi tarjolla on painekattiloita, joissa ruoanlaitto on tehokasta, sillä ruoka kypsyy siinä nopeammin. Höyrykattilan idea on siinä, että ruoka kypsennetään höyryllä. Makuasioista ei voi kiistellä, mutta moni vannoo höyrykattilan nimeen, sillä he sanovat, että ruoka maistuu höyrykattilalla tehdessä paljon paremmalle.

Jokaisella on hyvä olla ainakin kaksi erikokoista kattilaa. Ruoanlaitto on mukavampaa, kun kattilat eivät lopu heti kesken. Hyvä kattila helpottaa ruoanlaitossa ja kattilan peseminen on helpompaa, kun kattilassa on siistin ja kestävät pinnat.

Kasari ja uunivuoat mukana keittiössä

Kasari on kattilan ja paistinpannun välimuoto. Kasarilla onnistaa valmistaa helposti pienet satsit ruokaa. Kasari on oiva väline puurojen, kastikkeiden, soppien ja jälkiruokien valmistukessa. Kasari on suosittu muun muassa pienissä perheissä ja opiskelijan keittiössä.

Lasagne ja kermaperunat valmistuu helposti uunivuoassa. Tarjolla on paljon erilaisia ja eri materiaaleista valmistettuja vuokia. Lasi-, teflon- tai keraaminen vuoka on käytännöllinen ja helppo tapa valmistaa uuniruokia, ja voit valita tarpeittesi mukaan joko kannellisen vuoan tai vuoan ilman kantta. Ruokavuoat takaavat helpon ja nopean tavan valmisaa uuniruokia.

Kärkkäisen verkkokaupasta löydät helposti ison valikoiman erilaisia keitto- ja paistoastioita. Ruoanvalmistus on paljon helpompaa ja mukavampaa, kun käytössä on kunnolliset ja hyvät välineet. Tutustu, tilaa, kokkaa ja nauti!