Lelukorin kovien, muovisten lelujen seasta löytyy jotain suloisen pehmeää ja pörröistä. Sieltä lapsen käsiin osuu suurilla silmillä söpösti katseleva pehmoeläin. Hellyttävä ja suloinen eläinlelu saa pienemmänkin lapsen paijaamaan ja hellimään sitä. Suloiset eläinlelut ovatkin ihana keino opettaa lapselle eläimien hellää hoitamista sekä eläinten kunnioittamista.

Leikeissä lapsi oppii paljon oikean elämän perusteita, joten söpöt eläinlelut saavat lapsen empatiakyvyn ja hoivavietin heräämään. Siksi on hyvä tarjota lapselle kovien, teknisten lelujen lisäksi myös pehmeitä, pörröisiä ja söpöjä leluja. Myös pienet eläinfiguurit ovat mainioita leluja eläinleikkeihin.

Schleich-eläinfiguurit

Kestosuosikkeja vuosikymmenten ajan ovat olleet aidon näköiset Schleich-leluvalmistajan pienet eläinfiguurit. Muovista valmistetut aidon näköiset eläinhahmot ovat käsin maalattuja, joten ne ovat hyvin aidon näköisiä.

Nykyiset Schleichin-eläinfiguurit ovat kestävämpiä ja siistimpiä, mitä alkutuotannossa olleet, sekä niiden pystyssä pysymistä on parannettu huomattavasti. Nykytuotannossa mukana on myös runsaasti taruolentofiguureja sekä erilaisia tarvikkeita eläimille, kuten esimerkiksi hevosille talleja. Aidon Schleich-figuurin tunnistaa eläimen jalkaan tai kaulaan kiinnitetystä Schleich-lapusta sekä alapuolella olevasta logosta.

Sylvanian Families

Sylvanian Families -hahmot ovat nostalgisia pieniä eläinhahmoja, jotka edustavat kolmea tärkeää arvoa: luontoa, perhettä sekä rakkautta. Hahmot ovat kehittyneet sympaattisen talon ympärille, jossa tehdään aivan arkisia asioita yhdessä hyvässä hengessä. Söpöt pienet eläimet kehittävät lapsen mielikuvitusta sekä yhdessä leikkimistä.

Muovista valmistetut hahmot ovat pinnoitettu pehmeällä kankaalla, joten ne tuntuvat pehmoisilta ja turvallisilta lapsen käsissä.

Sarjaan kuuluu erilaisia, yksityiskohtaisesti suunniteltuja taloja, kauppoja, huonekaluja sekä tarvikkeita. Jokaisella hahmolla on oma, persoonallinen ilmeensä ja ne ovat hyvän kokoisia leikkeihin. Hahmojen lempeä olemus tekee niistä helposti lähestyttäviä ja erittäin pidettyjä.

My Little Pony

Maailmanlaajuisesti hyvinkin tunnetuiksi leluiksi nousseet My Little Pony -hahmot ovat myös viihdyttäneet lapsia useita vuosikymmeniä. Sarjaan kuuluu muovisia, sympaattisen näköisiä poneja, joiden häntä ja harja ovat pitkiä ja usein värikkäitä.

Vanhimmat My Little Ponyt ovat keräilykohteita ympäri maailmaa. Nykyiset ponihahmot edustavat neljättä ponisukupolvea ja niiden ympärille on kehittynyt laaja My Little Pony -tarvikevalikoima.

Suloisien ponien suosio kasvaa koko ajan. Etenkin leikki-ikäiset tytöt rakastavat näitä hahmoja hyvin paljon ja leikkivät vuosia niiden kanssa. My Little Ponyt seikkailevat myös useassa televisiosarjassa sekä elokuvissa.

Littlest Pet Shop

Suurisilmäiset pienet eläinfiguurit ovat söpöyden ja hellyyden huipentumia. Littlest Pet Shop -hahmot edustavat suurta määrää eläinkunnan lajeja, jotka elävät ja leikkivät yhdessä.

Littlest Pet Shop sarjaan kuuluu eläinten lisäksi runsas määrä tarvikkeita, kuten taloja sekä asusteita ja ruokia. Littlest Pet Shop -hahmoilla leikkiminen ei vaadi suurta tilaa, vaan pienet hahmot sopivat leikkeihin vaikkapa pitkillä automatkoilla.

Pehmot säilyttävät suosionsa

Pehmeät, pörröiset sekä suloiset pehmolelut säilyttävät suosionsa etenkin pienten lasten keskuudessa. Pehmolelu soveltuu jo pienen lapsen unileluksi sekä antaa kodikasta turvallisuuden tunnetta matkoilla. Usein lapselle muodostuukin erityinen side miellyttävimpään pehmoleluunsa ja se saattaa toimia erityisenä lohduntuojana silloin, kun on murheellinen olo.

Ihanat eläinhahmot sekä pörröiset pehmolelut antavat lapselle mahdollisuuden heittäytyä söpöön mielikuvitusmaalimaan, joten kannattaa tilata Kärkkäisen verkkokaupasta söpöyttä tuovia eläimiä ja pehmoja.