Hevosen hyvinvointi lähtee monipuolisesta ravinnosta, puhtaudesta sekä hyvistä varusteista ja tarvikkeista. Lisäksi hevonen kaipaa seuraa ja liikuntaa.

Hevonen on eläin, joka tarvitsee hoivaa ja hoitoa joka päivä. Hevosten omistajat ja hevosen parissa työskentelevät ovat tottuneet käsittelemään hevosia ja vastaamaan heidän jokapäiväisiin tarpeisiin.

Hevosen lisäravinteet auttavat hevosta voimaan paremmin. Luonnonmukaiset lisäravinteet on suunniteltu parantamaan hevosen hyvinvointia. Hyvinvoivan hevosen käsittely, koulutus ja ratsastus on helpompaa. Hevosen lisäravinteet ovat vitamiinipitoisia ja monessa niissä on hyviä kuituja, jotka auttavat hevosen suolentoiminnassa.

Hevonen tarvitsee esimerkiksi B-vitamiinia enemmän rasituksen jälkeen sekä keväisin ja syksyisin karvanlähtöaikaan. Hevoselle lisäravinnetta annetaan normaalin perusruokinnan lisäksi.

Hevonen luottaa ihmiseen, joka osaa vastata hevosen tarpeisiin

Hevosen karvapeite tarvitsee päivittäistä huoltamista ja hoitamista. Hevosen karvoja ja kavioita hoitavat tuotteet, kuten shampoot ja muut hoitavat aineet auttavat hevosen karvapeitteen ja ihon hoidossa. Kesä on monesti hevosen iholle pahaa aikaa, sillä sääsket, paarmat ja muut hyönteiset surraavat ympärillä. Hevosille löytyy kuitenkin hyönteiskarkotetta, jolla pystyt helpottamaan hevosesi hyvinvointia kesälaitumella.

Hevosen hoitoöljyt ja ihovoiteet auttavat hevosen kutiavaan ja hilseilevään ihoon. Myös hevosen suupieliin löytyy erilaisia voiteita, jotka suojaa hevosen suupieliä kuolainten käytön aikana.

Hyvät hevostarvikkeet ovat mukavia niin sinulle kuin hevosellesi

Ratsastusharrastus on mukavaa ja palkitseva harrastus niin ratsastajalle kuin hevoselle. Oikeanlaiset ratsastusvarusteet ovat mukavat käytössä ja ne ovat helppo ja nopea puhdistaa. Satulat, raipat ja muut ratsastustarvikkeet löydät Kärkkisen verkkokaupasta. Ratsastustarvikkeiden valikoima on laaja, joten valitse sinulle ja hevosellesi sopivat ratsastustarvikkeet huolella.

Hevostarvikkeet helpottavat sinua hevosen hoidossa. Hevosen harjat auttavat pitämään hevosen harjasta, hännästä ja karvapeitteestä huolen. Harjoja löytyy paljon erilaisia ja moneen eri tarkoitukseen.

Tallitarvikkeet auttavat sinua pitämään tallin siistinä ja puhtaana. Tallissa täytyy säilyttää monen laisia hevosen hoitoon tarvittavia tarvikkeita, jotka on hyvä säilyttää esimerkiksi kasseissa ja laatikoissa.

Tutustu hevosen tarvikkeisiin Kärkkäisen verkkokaupasta! Sieltä löydät laajan ja monipuolisen tarjonnan. Huomaathan, että Kärkkäinen tarjoaa erityisesti laajan valikoiman hevosen lisäravinteita!