Teräskorut ovat käytössä erityisen kestäviä, siksipä ne sopivatkin erinomaisesti jokapäiväiseen käyttöön. Teräskoru son oivallinen valinta arkeen ja rentoihin juhlatilaisuuksiin. Nuorekas, teräksestä valmistettu koru sopii lahjaksi esimerkiksi rippikoululaiselle, ylioppilaalle tai syntymäpäiväsankarille. 

Teräskorut pukevat arkiasun

Teräskorut sopivat erityisen hyvin arkikoruiksi, joita voi käyttää missä ja milloin vain. Teräs on käytössä niin kestävä, ettei se säikähdä rasitusta tai hikoilua. Teräksestä valmistetut korut näyttävät hyvältä karskimmankin miehen päällä. Teräksisisssä korvakoruissa ja kaulakoruissa on paljon rock-henkisyyttä, joka pukee mainiosti myös heitä, jotka eivät välitä jalometalleista. Teräs näyttää upealta yhdistettynä esimerkiksi nahkaan. Nahasta ja teräksestä punotut käsikorut ja rannerenkaat ovat näyttäviä ja käytännöllisiä asusteita kesäfestareille, keikoille ja muihin rentoihin tapahtumiin.

Kalvosinnapit kuuluvat juhlapaitaan

Klassisessa miesten tyylissä tärkeää osaa näyttelevät miesten pukuun kuuluvat eri asusteet ja korut, kuten kalvosinnapit ja solmioneulat. Niitä on saatavilla lukemattomissa eri tyyleissä ja materiaaleissa, joten ne ovat helppo tapa tuoda omaa persoonaa esiin myös muodollisemmissa tilanteissa. Miesten paidanhihaan tyylikkäänä osana kuuluvat kalvosinnapit tuovat ryhtiä koko asuun. Kalvossinnappeja on saatavilla useassa eri koossa, väreissä ja muodoissa. Niillä leikittely tuo vaihtelua arki- ja juhlapukeutumiseen. Teräksiset kalvosinnapit ovat tyylikkäät, kestävät ja näyttävän näköiset. Ne sopivat moneen eri tilanteeseen, sillä teräs on helppo sovittaa yhteen kaiken kanssa. Kalvossinnappeja saa myös pinnoitettuna, joten teräksen värin ei tarvitse olla ainoa vaihtoehto.

Solmioneula täydentää tyylin

Solmioneula pitää solmiosi paikallaan. Se kiinnitetään solmion lisäksi paitaan, joten solmio ei heilu hallitsemattomasti tai laskeudu vahingossa kahvipöydän antimien päälle. Se luo asuun kuin asuun näyttävyyttä ja tuo kantajansa persoonallisuutta esiin myös juhlapukeutumisessa. Solmioneulan valinnassa on tärkeä huomioida, että se sopii solmion leveyteen. Solmioneulan tulisi olla noin 70-80% solmion leveydestä, ei kuitenkaan tätä pitempi. Solmioneula asetetaan kolmannen ja neljännen paidannapin väliin ylhäältä laskettuna, eli paidan taskun kohdalle. Solmioneulan värille tai materiaalille ei ole asetettu rajoitetta, mutta varmista että kalvosinnapit sointuvat yhteen solmioneulasi kanssa.

Tuo tyylisi esille koruissa! Kärkkäisen verkkokaupan teräskorut ja asusteet kruunaavat asusi edullisesti ja tuovat siihen kaivattua särmää. Ilahduta kumppaniasi tai läheistäsi upealla lahjalla joka kestää käyttöä ja vauhdikasta menoa. Teräksiset korut säilyvät loputtomiin hyvännäköisenä, eivätkä ne vaadi muuta hoitoa kuin kevyen puhdistuksen likaantuessaan.