Toukokuinen äitienpäivä avaa mukavasti kevään juhlakauden. Kevään mittaan monissa perheissä juhlitaan myös ylioppilaita, valmistuneita tai ripille pääseviä. Usein ylioppilasjuhlat sekä valmistujaiset ovat ansaitusti suuret juhlat, joihin kutsutaan runsain mitoin tuttavia ja sukulaisia. Juhliin valmistautuminen aloitetaan mahdollisuuksien mukaan hyvissä ajoin, jolloin itse juhlapäivälle jää voimia juhlista nauttimiseen.

Järjestä rennot juhlat helposti

Vaikka ylioppilaaksi pääseminen ja ammattiin valmistuminen ovat arvokkaita tapahtumia, niitä halutaan juhlia rennosti. Vapaamuotoinen oleskelu ilman suurempia ohjelmanumeroita on yleisin tapa viettää suuri juhlapäivä. Vapaamuotoisten juhlien järjestäminen on helppoa. Kunhan on reilusti hyvää syötävää ja juotavaa, niin vieraat varmasti viihtyvät. Tarjoiluissa voi hyvin käyttää kertakäyttöastioita, mikä helpottaa suunnattomasti keittiön puolella.

Kertakäyttöastioiden valikoima on nykyään todella laaja. Astioiden kuvioinnit ja värit ovat monipuoliset. Aterimia saa jopa ihan aidon näköisinä, teräksen värisinä, joten ne eivät eroitu selvästi, jos käytössä on oikeat teräsaterimet, ja joutuu lisäksi ottamaan kertakäyttöaterimia mukaan. Juomalaseja korvaamaan voi hyvinkin ottaa muovipikarit. Läpinäkyvyytensä ansiosta ne ovat tyylikkään näköiset ja kauniit.

Juhlien jälkeen on usein hirveä määrä tiskattavaa, mutta jos käyttää kertakäyttöastioita, niin tiskin määrä on vähäinen. Jätettä sen sijaan tulee, mutta oikeanlaisella kierrätyksellä niistä pääsee helposti eroon.

Juhlapaikan koristelu

Juhlakoristelussa saa mukavaa näyttävyyttä ja tunnelmaa luotua kynttilöillä sekä ihanilla valmis-paperikoristeilla. Etenkin kahvipöytään on tapana laittaa kukkien lisäksi kynttilöitä sekä jotain kaunista koristetta. Kaunis kahvipöytä onkin usein juhlien valokuvauskohde.

Kun valitsee kertakäyttöastiat, lautasliinat, kynttilät ja koristeet väreiltään ja tyyleiltään yhteneviksi, saa luotua mukavan näköisen kattauksen ja koristelun. Kahvipöytään löytyy myös kauniita kertakäyttöisiä liinoja sekä kaitaliinoja, joilla saa luotua juhlavan tunnelman. Kertakäyttöpöytäliinat kannattaa ottaa käyttöön ainakin silloin, jos juhlat ovat kaksipäiväiset. Kahvipöydän liina tahriintuu herkästi, joten puhtaan kertakäyttöliinan vaihtamien on nopeampaa, kuin kangasliinan pesu ja kuivatus.

Kauniit lahjapakkaukset kruunaavat lahjan

Kun on saanut kutsun kevään juhliin, on aika miettiä lahjan hankintaa. Olipa aikeissa ostaa äitienpäivälahja, lahja ylioppilaalle tai ammattiinsa valmistuneelle, kannattaa ottaa etukäteen selvää, mikä lahjan saajaa miellyttää. Monesti lahjat ovat arvokkaita, joten on harmillista, jos se ei ole mieluinen. Lahjan saajaa ilahduttaa erityisesti, kun lahja on paketoitu kauniisti ja tyylikkäästi. Erilaiset lahjapakkaukset mahdollistavat kauniin paketoimisen.

Useat lahjapakkaukset ja -rasiat ovat käytössä miellyttäviä. Kestävyytensä ansiosta niitä voi jälkeenpäin käyttää pienen tavaran säilömiseen tai laitaa kiertämään seuraavalle lahjan saajalle kauniina lahjarasiana.

Olitpa kevään juhlien laittaja tai vieraaksi aikova juhlija, Kärkkäisen verkkokaupasta löydät kaikkea kaunista, kivaa ja tarpeellista ihanien kevään juhlien laittoon. Pienellä vaivalla voi luoda unohtumattomat juhlat, joita on ihana muistella vielä vuosienkin päästä. Rentoa ja iloista juhlien kevättä!