Asuntoauton pyöräteline ja kattoteline mahdollistavat pyörän kuljettamisen helposti ja vaivattomasti, turvallisuutta unohtamatta. Hyvä kattoteline ja pyöräteline on kiinnitykseltään turvallinen ja helppo käytössä. Retkelle lähtiessä pyörä antaa mukavan lisän retkeilyyn, joten sitä ei kannata jättää matkasta pois.

Pyöräteline tai kattoteline on oiva apu

Karavaanarin elämää helpottavia ominaisuuksia on etutelttojen ja markiisien lisäksi pyörä- ja kattotelineet. Kuljeta pyörät mukavasti ja helposti pyörätelineessä, jolloin pääset lomallakin pyöräilemään paikasta toiseen ja pitämään mukavia pyöräretkiä uusissa paikoissa.

Pyörätelineeseen mahtuu yleensä kaksi pyörää, ja osa pyörätelineistä on suunniteltu asuntovaunuihin siten, ettei niitä tarvitse ruuvata kiinni runkoon, vaan ne asennetaan vaunun aisan päälle näppärästi. Asuntovaunun polkupyöränteline on suunniteltu myös niin, ettei se häiritse kaasupullojen säilytystä tai kaasupullojen luokse pääsyä millään tavoin.

Kätevä pyöräteline ei siis millään tavoin haittaa muuta caravaanari-elämää, vaan päin vastoin tuo uusia mahdollisuuksia.

Pyörätelineet verkosta

Kattotelineelle pääsemistä edesauttaa teleskooppitikkaat, joiden avulla pääset nousemaan turvallisesti. Teleskooppitikkaat menevät hyvin pieneen tilaan, joten ne kulkevat helposti mukana myös karavaanarilla. Karavaanarin kannattaa satsata kunnon varusteisiin niin kuljetusten kuin muunkin retkeilyn kannalta. Mitä huolellisemmin reissuun on varauduttu, sen paremmin kaikista yllätyksistäkin selvitään.

Suomen kesä on sen verran arvaamaton, että rankkasateet ja jopa raekuurot ovat mahdollisia. Suojaa pyörätelineessä oleva pyörä pyöräsuojalla, ja pyörä pysyy siistinä ja puhtaana koko matkan ajan. Puhtaalla pyörällä urheilukin sujuu mukavammin ja turvallisemmin.

Kärkkäinen tarjoaa karavaanarille kaikkea hyödyllistä ja tarpeellista. Caravan tuotteisiin pääset tutustumaan helposti Kärkkäisen verkkokaupasta.