Pressuhalli on mainio hankinta, jos tarvitset nopeasti ja edullisesti suojaa autollesi tai muille tavaroille. Pressuhalli on monikäyttöinen eikä sille tarvitse tehdä perustuksia, joten se on nopea ja vaivaton ratkaisu.  

Pressuhalli tuo mukavaa lisätilaa säilytykseenm ja sen pystyttäminen on nopeaa ja helppoa. Pressusta rakennettua hallia voi siirtää tarvittaessa, joten senkin vuoksi pressuhalli on mainio ratkaisu lisätilaa tarvitsevalle.

Miksi valita pressuhalli?

Pressuhallin pystyttäminen käy nopeasti, ja pystyt itsekin kasamaan pressuhallin. Hallien pressut ovat yleensä UV-suojattuja, ja osassa pressuhalleissa on palokäsitelty pressu.

Pressusta rakennetuissa halleissa on kevyt mutta kestävä rakenne. Ne toimivat monenlaisessa säilytystilanteessa erinomaisesti ja ovat edullisempia kuin monet muut halliratkaisut. Pressuhallissa voi säilyttää autoja, veneitä, työkoneita ja muita suojaa tarvitsevia laitteita ja koneita.

Pressuista tehdyt tallit ja konesuojat saat tilattua kätevästi Kärkkäisen verkkokaupasta. Valikoimasta löytyy niin pieniä pressuhalleja edulliseen hintaan, sekä isoja kalustohalleja ja karjatelttoja.

Pressuhalli autolle, veneelle tai pienemmille koneille

Pressuhalleja on suunniteltu myös ympärivuotiseen käyttöön. Huomioi silti, että pressuhallin päälle ei jää lunta ja että peite on kireällä eikä siinä esiinny ”pusseja”. Muistathan myös, että pressuhallin päällä oleva lumi täytyy tyhjentää aina ulkoapäin apuvälineitä, esimerkiksi lumikolaa, käyttäen. Lunta ei siis saa alkaa tyhjentämään pressuhallin sisäpuolelta tökkimällä tai painelemalla pressuhallin kattoa. Tässä on suuri hengenvaara, jos pressuhalli romahtaa lumen painosta.

Löydät Kärkkäisen verkkokaupasta monenlaiset pressusta tehdyt tallit ja konesuojat, kuten pressuhalli mönkijälle, pressuhalli autolle sekä erilaiset kalustohallit ja karjateltat. Tutustu ja tilaa!