Etuteltta on lisämukavuus perheesi lomareissulla, kun kuljet asuntoautolla tai vaunulla. Etuteltassa onnistuu niin ruokailu kuin yhdessä olo helpommin ja tilavammin. Etutelttaa voi hyödyntää hyvin myös säilytystilana.

Kesä lähenee ja liikenteessä alkaa näkyä asuntoautoja ja asuntovaunuja. Matkalle lähtevät kannattaa hyvissä ajoin tarkistaa etuteltan kunto, ettei reissussa tule ikäviä yllätyksiä.

Etuteltta tuomaan lisätilaa

Etuteltta asuntoautoon ja vaunuun tuo tilaa karavaanarin elämään. Hyvän etuteltan ominaisuuksia on helppo pystyttäminen, kestävyys ja tuulen sekä sateenpitävyys.

Millaisen etuteltan tarvisit vaunuusi tai asuntoautoosi? Onko tärkeimpänä ominaisuutena etuteltan helppo pystyttäminen vai etuteltan tilavuus? Kärkkäisen verkkokaupasta löydät laajan valikoiman erilaisia asuntovaunujen ja asuntoautojen etutelttoja ja markiiseja.

Tiesitkö, että Kärkkäinen myy myös ympärivuotiseen käyttöön tarkoitettuja etutelttoja? Jos olet kova karavaanari ja rakastat matkailua myös talvisaikaan tai matkustelet pohjoisessa ympärivuoden, katso Kärkkäisen verkkokaupassa myynnissä olevaa Brixen 225 -etutelta, joka on suunniteltu ympärivuotiseen käyttöön.  

Markiisi ja tuulensuoja on helppo ratkaisu asuntovaunuiluun

Markiisit antavat suojaa sateelta ja auringolta. Ne ovat edullisempia kuin etuteltat ja ne ovat nopeampi pystyttää asuntoautoon tai asuntovaunuun. Markiisi on sateenpitävä, mutta ilman seiniä se ei täysin suojaa tavaroita markiisin alta. Markiisin varjossa on silti mukava istuskella, sillä seinät eivät estä näkyvyyttä ympäristöön. Tarvittaessa markiisin rinnalle kannattaa miettiä näkö- ja tuulensuojaa, joita saa kätevästi Kärkkäisen verkkokaupassa, jossa on monenlaisia tuulensuojia.

Etutelttaa hankkiessa on hyvä miettiä, mitä odotat etuteltalta. Tarvitsetko kuinka paljon lisätilaa ja haluatko, että voit käyttää sitä ympäri vuoden? Entä kuinka paljon liikut paikasta toiseen? Jos jatkat matkaasi muutaman vuorokauden jälkeen, kannattaa etutelttaa hankkiessa ottaa huomioon sen helppo ja nopea kokoaminen ja purkaminen. Vaihtoehtoisesti markiisi ja tuulensuojat voivat korvata etuteltan. Kumman sinä valitset mieluummin?

Muista ottaa asuntovaunustasi tai -autostasi mitat ennen etuteltan ostoa, ettei tule ikäviä yllätyksiä ja saat juuri sopivan etuteltan tai markiisin.

Katso ja tutustu Kärkkäisen verkkokaupasta etuteltat ja markiisit -osioon ja tilaa sieltä teille sopivin vaihtoehto. Helppoa ja nopeaa!