Pakettiautoon laitettavat autokalusteet ovat oiva apu tavaroiden säilyttämiseen turvallisesti ja helposti. System Edström on joustava auton kalustejärjestelmä, joka rakentuu erilaisista moduuleista. Kaikki kalustejärjestelmän osat ovat liitettävissä toisiinsa. Vetolaatikostot ja hyllyt mahdollistavat lähes loppumattoman määrän mahdollisia yhdistelmiä.

System Edström antaa siis sinun suunnitella autosi autokalusteet omien tarpeittesi mukaan. Autokalusteet on mahdollista siirtää myöhemmin myös vanhasta autostasi uuteen. Samalla voit päivittää sen uusiin tarpeisiisi sopivaksi. System Edström -järjestelmä on suunniteltu yleisimpiin automerkkeihin, joten löydät valikoimasta suoraan tietylle merkille ja mallille sopivat autokalusteet.

System Edström juuri sinulle

Tässä kymmenen hyvää syytä valita autokalusteet System Edströmin mallistosta:

  1. System Edström -autokalusteet pakettiautoon tarjoaa paikan kaikille työkaluille ja muille tarvikkeille.
  2. Huoltoautokalusteet takaavat turvallisuuden liikenteessä.
  3. System Edström -kalusteet ovat laadukkaat ja ne kestävät pitkään.
  4. Autokalusteet on helppo asentaa.
  5. Voit valita System Edströmistä juuri oikeanlaiset kalusteet tarpeisiisi.
  6. System Edström on hyvä hinta–laatusuhteeltaan.
  7. Autokalusteet ovat keveät ja kätevät.
  8. Voit täydentää System Edström -kokonaisuutta vaikka kymmenen vuoden jälkeen ja edelleen kaikki osat sopivat toisiinsa.
  9. System Edströmillä on jo 55 vuoden kokemus autojen kalusteista. Edström onkin yksi vanhimpia autokalusteiden valmistajia Euroopassa.
  10. Voit tilata täydelliset autokalusteet nyt helposti Kärkkäisen verkkokaupasta.

System Edström -autokalusteet Kärkkäiseltä

System Edström vastaa siihen, mikä toimii millaisessakin autossa. Vuosien saatossa autokalusteet on testattu tarkoin, ja useiden törmäystestien jälkeen kalusteiden rakenne on entistäkin parempi ja kestävämpi. Tuotteilla on seuraavat sertifikaatit: SS-EN ISO 9001: 2008 ja SS-EN ISO 14001: 2004.

System Edström -autokalusteet ovat markkinoiden helpoimpia asentaa, ja niiden hankkiminen Kärkkäisen verkkokaupasta on myös helppoa. Ei siis ole mitään syytä olla valitsematta System Edströmin autokalusteita pakettiautoosi!