Anar-tuotteet on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Ne on tehty kestämään ankaria olosuhteita, kylmyyttä ja vaihtelevia maastoja. Pohjoisen ilmasto tuo retkeilijälle omat haasteensa, mutta Anar on kehitelty vastaamaan näihin haasteisiin. Vaeltajien, metsästäjien, kalastajien ja retkeilijöiden suosimasta Anar-valikoimasta löydät kaikki tarpeelliset. Vaatteet, kengät, rinkat ja  makuupussit takaavat sinulle lämpimän ja onnistuneet reissun.

Monipuolinen ja laaja valikoima varusteita retkeilyyn

Löydät Anar-tuotemerkin rinkat ja reput helposti Kärkkäisen verkkokaupasta.  Olet sitten pitkänmatkan vaeltaja tai vaikka päiväretkeilijä, löydät tarpeisiisi sopivan rinkan varmasti. Anar-merkin rinkat ovat käyttömukavuudeltaan ja hinta-laatusuhteeltaan erinomainen valinta.

Ympärivuotiseen käyttöön suunniteltuja Anar-tuotteita, kuten Anarin makuupusseja löytyy moneen makuun. Kunnon pakkasta kestävät makuupussit on suunniteltu helpottamaan retkeilyäsi. Alle kaksi kiloa painavat Anar-pakkasmakuupussit ovat helppokäyttöisiä, ja ne kulkevat helposti mukana vaelluksen aikana.

Anar Metsästysasusteet- osastosta löydät helpot ja nopeat kertakäyttölämmittimet. Näin varmistat lämpimänä pysymisen kovimmillakin pakkasilla.  

Telttoja löytyy niin isoja kuin pieniä. Kun mietit telttaa joko pitkälle vaellusmatkalle tai vain kesäillan retkelle, selaa Kärkkäisen verkkokaupasta osiosta makuupussit ja teltat, ja tilaa tarpeisiisi sopiva teltta. Anar-makuupussit ja teltat varmistavat sinulle onnistuneen retken missä tahansa ja milloin tahansa.

Anar-valikoimasta löydät retkeilytarvikkeiden lisäksi retkiruokailu-tuotteita, kuten konepesun kestäviä nuotiopannuja. Nauti retkeilystäsi ja nuotiolla valmistetusta ruoasta.

Anar-metsästäjävarusteet kuten lakit, käsineet, takit ja housut ovat hinta-laatusuhteeltaan erinomainen valinta niin metsästäjälle kuin muillekin metsässä ja luonnossa liikkuville.

Verkkokaupasta löydät kaikki muutkin käytännölliset ja mukavat Anar-tuotteet.

Anarin uutuusmallistoon pääset tutustumaan Anarin uusilla nettisivuilla www.anar.fi