Hackman on perustettu vuonna 1790 ja on yksi suomen arvostetuimmista brändeistä. Hackmanin suosio perustuu sen ajattomaan muotoiluun sekä laajaan asiantuntemukseen keitto- ja paistoastia- sekä aterinvalmistuksessa. Hackmanin tuotteiden designklassikko on ehdottomasti Hackman Savonia -sarja.

Hackman-aterimissa on ajaton design

Hackman-tuotteet tunnistat sen ajattomasta muotoilusta sekä erinomaisesta kestävyydestä. Hackman-aterimet ovat tuttu näky suomalaisessa kattauksessa. Olipa tyylisi millainen tahansa, löydät Hackmanilta varmasti tyyliisi sopivat aterimet. Hackman aterimet sopivat niin arki- kuin juhlakattaukseen, ja ne kestävät käytössä äideiltä tyttärille.

Hackman-aterimet viimeistelevät kattauksen. Hackmanin aterimet ovat yksinkertaisuudellaan ajattomia ja sopivat millaiseen kattaukseen tahansa. Sinun on helppo luoda erin näköisiä kattauksia, kun omistat helppoja ja selkeitä aterimia, jotka eivät liikaa rajaa kattausmahdollisuuksiasi.

Lahjana kaikki Hackman-tuotteet ovat varmasti mieluisia. Mikä olisikaan esimerkiksi ylioppilaalle tai hääparille mieluisampi lahja, kuin suomalainen aterinsetti, joka sopii moneen makuun ja jotka kestävät kovaakin käyttöä. Kärkkäisen verkkokaupasta löydät valmiita settejä eri Hackmanin tuotteista, jotka on helppo viedä lahjaksi kenelle tahansa.

Hackman-aterimet kestävät ja saa hymyn huulillesi

Tunnetuin Hackman-aterimista on varmasti Savonia, jonka nimi tulee siitä, että sitä alettiin valmistamaan 1960-luvulla Savon sydämessä Sorsakoskella. Hackman Savonia -tuotteiden suosio perustuu Savonia-aterinsarjan ajattomaan muotoiluun sekä selkeään ja kauniiseen designiin. Hackman Savonia -aterimista löydät kaikki tarvitsemasi aterimet, lastenaterimista aina Hackman Savonia 24-osaiseen -aterinsarjaan. Hackman Savonia -aterimet kestävät konepesun ja saat niille kymmenen vuoden takuun Kärkkäisen verkkokaupasta.

Toinen suosittu aterinsarja on Hackman Carelia. Siinä muotoilu on voimakkaampi mutta samalla hyvin maanläheinen. Kulmikas aterimen varsi saa hymyn huulillesi. Uudenlainen muotoilu erottuu edukseen monesta muusta aterinmerkistä. Hackman Carelia on hieman juhlallisempi, mutta käyttömukavuuksiltaan sopii hyvin myös arkikäyttöön. Hackman Carelian suunnittelija Bertel Gradberg on yksi tunnetuimpia muotoilijoita ja taidekäsityöläisiä. Hackman Carelian muotoilusta näkee, että sen suunnittelijalla on vankka usko ja näkemys taidekäsityön voimaan. Suositun Hackman Carelia 24-osaisen aterinsarjan löydät helposti Kärkkäisen verkkokaupasta.

Muumit koristavat myös Hackman tuotteita

Ihanat ja lämminhenkiset muumit löydät myös Hackmanin aterimista. Hackman Muumit -sarjasta löydät ihania kahvilusikoita, sekä lapsille sopivia ruokalusikoita. Tuotteet kestävät konepesun ja kuvat lusikoissa eivät haalene tai kulu kovassakaan käytössä. Lusikan koko on juuri sopiva 1-9-vuotiaille. Muumipeikko ruokalusikka sekä Niiskuneiti ruokalusikka ovat ajattomia ja kauniita, ja lapsesi nauttii varmasti niillä syömisestä.

Kärkkäisen verkkokaupasta löydät myös Hackman Muumi Juhlahetki -jäätelölusikan sekä Hackman Muumi Juhlahetki -kakkulapion. Viimeistele lastenjuhlat tai rennot illanistujaiset ihanilla ja suuren suosion saavuttaneilla Arabian Muumiastioilla. Monipuoliset ja laadukkaat Hackman-tuotteet löydät siis samasta osoitteesta ja voit tilata ne vaikka suoraan kotiovellesi!