Meille useimmalle suomalaiselle tulee Stiga-merkistä mieleen juurikin rattikelkat ja pöytätennisvälineet. Myös legendaarinen pöytäjääkiekkopeli löytyy varmasti monesta suomalaisesta kodista.

Stiga on ruotsalainen tuotevalmistaja, jonka tuotteita ovat niin puutarhatyökalut kuin pihalelut sekä sisäpelit. Stiga aloitti jo vuonna 1944 pöytätennisvälineiden valmistuksen ja reilut kymmenen vuotta myöhemmin jääkiekkopelin voitokkaan tuotannon. Nykyään Stiga-tuotemerkillä myydään sekä ulko- että sisäpelivälineitä.

Pulkkamäkeen Stigalla

Parasta talvessa lasten mielestä on yleensä mäenlasku. Hurjan hauskaksi mäenlaskun tekee kunnolliset ja monipuoliset välineet. Pienemmät laskijat suosivat helposti Stiga-liukureita, joita löytyy useassa eri värissä. Vähän vaativampi liukuri laskijalle on pieni Stiga Snow Flyer -liukurimatto, joka on pehmustettu ja sen pinta antaa erinomaisen liukuvuuden lumella. Suurin liukureista on Stiga Snow Rocket Fishtail -liukuri, jolla on jo kokoa sen verran, että aikuinenkin sillä saa hyvät mäenlaskut aikaiseksi. Tämä liukuri on erityisesti isompien lasten suosiossa, sillä sen suuri koko mahdollistaa erilaiset laskuasennot. Kahvat antavat turvallisuuden tuntua laskemiseen.

Hurjat laskuvauhdit ovat myös luvassa Stiga Pacer -pulkalla. Pulkat ovat myös hyviä kuljetusvälineitä. Niillä jääkiekkopelikamppeet siirtyvät helposti kentänlaidalle. Pienille lapsille suunnattu Stigan vauvapulkka on ihana korkean selkänojansa ja turvavyönsä ansiosta. Siinä pienempikin taapero pysyy hyvin kävelylenkin matkassa.

Kovimmat ja raisuimmat vauhdit lupaa Stigan Snowracer -rattikelkka. Sen vahva metallirunko kestää varmasti kovemmankin menon. Siinnä on myös tehokas jarru ja etuosan iskuvaimennus. Mäessä ja tasamaalla lumessa on myös kiva hurjastella vähän harjaantuneemmalle laskijalle suunnatulla Stigan Snow Kick Flex -lumipotkulaudalla.

Kesäkelit tuovat pihapelit ja leikit

Kun kevätaurinko on saanut pihat ja tiet sulatettua ja on aika kaivaa kesälelut ja pelit esille. Voi sitä riemua, kun voi hurauttaa kaverille Stigan Air Scooterilla! Alumiinivanteinen, pumpattavilla isoilla renkailla varustettu potkulauta on varmasti joka pojan unelma.

Pienempi väki saa kesää kohden huristella Stiga Runracer -potkupyörällä. Potkupyörän avulla pieni lapsi oppii pyörän ja tasapainon hallintaa ja sen avulla siirtyminen oikeaan polkupyörään on helppoa.

Kesällä pihamaat ovat oiva paikka harjoitella jalkapalloa kotioloissa. Lapsille tehty Stiga-minimaali antaa intoa maalipotkujen harjoittelussa. Maaliin on saatavana myös haastetta lisäävä maalivahtilakana, joka voidaan lisätä maalin suuaukolle.

Pöytäpelien suosio on hurja

Stigan pöytäjääkiekkopelin suosio on jatkunut vuosikymmenestä toiseen. Peli innostaa haastamaan kaverit hurjaan jääkiekkomaaotteluun. Vanhan ja rikkonaisen Stigan jääkiekkopelin saa kunnostettua varaosilla. Myös pelaajajoukkueet perinteisen Suomi-Ruotsi asetelman mukaan voi vaihtaa pelaamaan SM-liiga -joukkueilla.

Pelaajahahmot myydään yhden joukkueen pakkauksina, joten oman joukkueen kasaaminen on helppoa. Myös hukkaan menneiden kiekkojen tilalle on saatavana uusia Stigan Play Off -kiekkoja.   Stigan jääkiekkopelin rinnalle on tullut myös Stigan jalkapallopeli.

Molemmille peleille on saatavana erinomainen Stiga-lattiateline.

Stiga – pöytätenniksen aatelia

Pöytätennisvälineiden suurvalmistajana Stiga tietää, mitä hyvään pelikokemukseen tarvitaan. Pöytätennis eli pingis on suosittu erityisesti kerhotiloissa, kouluissa ja kodeissa. Stigan pingispöytä sisätiloihin tuotuna on oiva apu vaikkapa nuorisotalolla. Sen äärellä nuoret viihtyvät varmasti! Myös ulos on saatavana Stigan pöytätennis pöytä, joka kestää säiden ja lämpötilojen vaihtelut hyvin.

Pöytätennikseen Stiga valmistaa laadukkaat mailat ja pallot. Pingismailat ovat luokiteltu eri tasoisille pelaajille. Aloittelijan on helppo aloittaa Stiga Rough 1 tähden pingismailalla ja edetä siitä 4:n tähden mailaan. Stigan Optimum pöytätennispallot ovat kilpailutasoiset, ITTF:n hyväksymät pallot.

Olitpa nuorempi tai vanhempi, Stiga valmistaa sinulle aktiivista tekemistä vuoden jokaiselle päivälle. Kärkkäisen verkkokauppa tarjoaa sinulle edullisesti paljon tekemistä Stigan tuotteiden parissa, vaikka kotiovelle tilattuna!