Fiskars Oyj Abp on suomen vanhin yritys, ja se on perustettu vuonna 1649. Puutarhanhoito, ruoanlaitto, askartelu ja sakset ovat tuotealueita, joissa Fiskars loistaa mahtavalla valikoimalla, kestävyydellä sekä erinomaisella muotoilulla. Fiskars on yksi suomen arvostetuimmista brändeistä, ja sen tuotteita myydään yli sadassa maassa. Fiskars on yksi harvoista suomalaisyhtiöistä, jotka ovat lyöneet läpi Yhdysvalloissa.

Fiskars-työkaluissa ergonominen muotoilu

Fiskars on yksi tunnetuimpia merkkejä Suomessa, ja sen tuotteita on myynnissä ympäri maailmaa. Yhdysvalloissa on myyty jo pitkään Fiskarsin saksia sekä askartelu- ja puutarhatuotteita. Uusi markkina-alue on Aasia, johon on aloitettu myymään useita Fiskarsin tuotteita. Fiskars Oyj Ab:n pääbrändejä ovat mm. Arabia, Iittala ja Waterford.  

Puutarhan hoitoon kehiteltyjä Fiskarsin puutarhatyökaluja löytyy Kärkkäisen valikoimasta yli sata vaihtoehtoa. Laadukkaat haravat, oksasakset sekä Fiskarin lapiot ja talikot auttavat puutarhan hoidossa, ja tuotteiden ergonominen muotoilu pitää huolen siitä, että puutarhanhoito on sinulle mahdollisimman helppoa ja tehokasta. Kärkkäiseltä löydät myös ehdottomasti talven suosituimmat lumikolat ja lumilapiot. Tiesitkö, että Fiskars SnowXpert™ -sarjan patentoitu kärki uppoaa jäiseen lumeen ja jäähän aiempaa vahvemmin? Sarjan kärkilista kestää kolhuja ja käyttöä paljon aikaisempaa paremmin.

Fiskarsin terä- ja taontatyökalut ovat huippuunsa suunniteltuja työkaluja, joihin on kehitelty käyttöä helpottavaa teknologiaa. Kuten Fiskarsin 20 OZ XL -yleisvasara, jossa on uniikkia tärähdystä vaimentavaa teknologiaa. Se vähentää iskun ja tärähdyksen vaikutusta jopa 70 prosenttia. Lisäksi siinä on muotoiltu kädensija sekä optimoitu tasapaino, jolloin vasaran käyttö on mahdollisimman helppoa.

Fiskars mukana keittiössä

Keittiössä ja ruoanlaitossa Fiskarsin tuotteet erottaa niiden kestävästä ja hyvin muotoiluista mallista. Mikä onkaan ihanampaa kuin aloittaa ruoanlaitto ottamalla kauniisti muotoilut ja kestävät Fiskars-keittiövälineet, kuten keitto- ja paistoastiat esille kaapeista. Paistolastat, kauhat, raastimet ja leikkuulaudat ovat kaikki kauniita mutta myös kestäviä ja helppokäyttöisiä. Tuotteet on suunniteltu niin, että niiden käyttäminen, puhdistaminen ja säilyttäminen on mahdollisimman helppoa.

Sanotaan, että veitset ovat kokin tärkein väline ruoanlaitossa, ja hyvät Fiskars-veitset pitäisi löytyä joka kodin keittiöstä. Fiskarsin veitset ovat laadultaan ja muotoilultaan joka kokin unelma. Fiskarsilta veitsiä löytyy jokaisen tarpeeseen. Monesti kuulee, ettei hyviä veitsiä voi olla koskaan liikaa. Tutustu siis Kärkkäisen laajaan Fiskars veitset -valikoimaan ja tilaa itsellesi tai lahjaksi käytännöllinen Fiskars-veitsiteline viidellä veitsellä, joka on joka kokin unelma paketti.

Fiskarsilla on myös kovaa kulutusta kestävä, tehokas ja laadukas kattila- ja paistinpannusarja Fiskars Hard Face. Hard Face -tuotteet sopivat kaikenlaisiin keittiöihin ja jokaiselle kokille. Niin arkiseen kokkailuun kuin aivan ammattikäyttöönkin.

Oranssikahvaisia Fiskarsin saksia on myyty jo yli miljardi

Fiskars mullisti maailman käsityksen saksista vuonna 1967. Aikaisemmin rautaisia saksia käyttäneet ihmiset rakastuivat oranssikahvaisiin, kevyisiin ja helppokäyttöisiin Fiskarsin saksiin. Oranssikahvaisia saksia on myyty maailmalla yli miljardi, joten voidaan puhua ihan koko maailmanlaajuisesti tunnetusta tuotteesta. Fiskarsin saksia arvostetaan niiden erinomaisen leikkauskyvyn ja legendaarisen kestävyyden ansiosta. Fiskarsin valikoimasta löytyy saksia jokaiseen kodin tarpeeseen.

Muumit seikkailevat nyt Fiskarsin saksien kahvoissa. Tutustu Kärkkäisen verkkokaupassa ihaniin Muumimamma-yleissaksiin tai Pikkumyy-lastensaksiin. Fiskarsin sakset ja muut laadukkaat tuotteet löytyvät verkkokaupastamme helposti. Tutustu, tilaa ja rakastu!