Icepeak on yksi suurimmista urheiluvaatebrändeistä Euroopassa. Icepeak on perustettu vuonna 1996, ja se tarjoaa laadukkaita sekä sporttisia ulkoiluvaatteita, tyylistä tinkimättä.

Luhta Sportswear Company tunnetaan erilaisille kuluttajille ja erilaisiin käyttötarkoituksiin kohdennetuista merkeistään: Luhta, Rukka, IcePeak, Torstai ja Sinisalo. Konsernin tärkeimpiä vientimaita ovat Saksa, Venäjä, Ruotsi, Hollanti ja Ranska.

Edulliset hinnat, laadukkaat materiaalit, hienot yksityiskohdat ja todella trendikäs design ovat tärkeässä asemassa IcePeakin menestyksessä. Laadukkaalta vaatteelta odotetataan hyvää istuvuutta, sopivaa joustoa ja laadukasta pinnoitetta, jotta kosteudesta ei tulisi ongelma. Icepeakin mallistosta löytyvy jokaiselle säälle sopivaa päälle pantavaa.

IcePeakin talvimalliston ulkoiluvaatteista löytyy kevyestä ja toiminnallisesta Icestrech-materiaalista valmistettuja tuotteita, jotka säilyttävät vaatteen muodon, ja joustavuutensa ansiosta vaate istuu täydellisesti. Osasta talvitakeista löytyvät käsiä lämmittävät vuorelliset taskut, jotka antavat lämpöä myös sormille, jos talvihansikkaat kastuvat esimerkiksi lumitöissä.

Softshell-tuotteet ovat olleet kuluttajien suosiossa jo pitkän aikaa. Tämä todella hyvin vettä hylkivä, tuulelta suojaava materiaali sopii erityisesti syksyyn ja kevääseen. Softshell on todella mukava materiaali, sillä se ei kahise liikkuessa ja on mukavan joustavaa liikkuessa. Softshellista valmistettuja tuotteita löytyvät esimerkiksi takkeja ja housuja.

Tämän hetken kuumimpia puheenaiheita on Suomen maajoukkue, joka taistelee parhaillaan mitaleista Pyeongchangin Olympialaisissa. Suomen maajoukkueen kisa-asusteet ovat IcePeakin käsialaa. Tyylistä ja laadusta ei ole varmasti tingitty! IcePeak tekee paljon yhteistyötä urheilun saralla, josta kertoo esimerkiksi Lahden MM 2017 -kisojen pääsponsorointi.

IcePeakin tuotteperheeseen kuuluvat

- Takit

- Housut

- Käsineet

- Pipot

- Shortsit

- Paidat

- Fleecet

- T-paidat

- Hupparit

- Lippikset

- Bikinit

- Mekot

Tutustu todella tyylikkäisiin ja laadukkaisiin IcePeakin vaatemallistoon Kärkkäisen verkkokaupassa!