Lahdessa yli sata vuotta sitten alkunsa saanut pieni kotiompelimo on kasvanut sellaisiin mittasuhteisiin, että sen perustaja, torikauppias Vihtori Luhtanen tuskin olisi uskonut sellaisen tapahtuvan. Luhta (Sportswear company) on Pohjoismaiden suurimpia vaatealalla olevia osaajia, brändi, jonka varmasti kaikki suomalaiset tuntevat. Lisänä iki-ihana Luhta Home -mallisto, joka valloittaa suomalaisia koteja.

Luhta ja Luhta Home

Luhtan valttina alalla on ollut se, että se on alusta pitäen valmistanut Suomen kylmään säähän sopivia vaatteita. Yritys aloittikin toimintansa ompelemalla hiihtoasuja. Niistä tuli niin suosittuja, että yritystä oli helppo laajentaa muihinkin tuotteisiin. Suurena edistyksenä Luhdalle on ollut maailman markkinoiden aukeaminen. Venäjällä yksistään on jo lähes kolmekymmentä liikettä.

Nykyään Luhta tuo markkinoille tyylikkäitä ja ajattomia hiihto- ja lasketteluasuja, toppavaatteita ja vapaa-ajanasuja. Tuotteiden kirjo on kasvanut valtavasti, kun mukaan on tullut myös Luhta Home -kodintarvikkeet ja -tekstiilit.

Luhta Home -kodintuotteilla kauneutta kotiin

Raikas, skandinaavinen sisustus on helppo toteuttaa Luhta Home -malliston avulla. Luhta valmistaa ihania ja laadukkaita tekstiileitä myös kotiin.

Mallistosta löytyvät peitteet, lakanat eli liinavaatteet, pyyhkeet ja käyttöesineet sekä paljon muuta kaunista kotiin. Mallisto on toteutettu hakemalla inspiraatiota Suomen luonnosta; värit ovat rauhoittavan maanläheiset, mutta raikkaat. Materiaaleina suositaan puhdasta puuvillaa, joka takaa kankaalle kauniin ja kestävän pinnan.

Luhdan pyyhkeet valmistetaan myös puuvillasta. Puuvillalanka on kaksoiskierteistä ja se kudotaan niin, että se takaa pyyhkeen erinomaisen imukyvyn. Froteepyyhe on miellyttävän tuntuinen iholla ja se kestää hyvin pesua.

Luhta Home -tuotteissa yhdistyvät kauneus ja käytännöllisyys, samoin kuin Luhdan vaatemallistoissa. Siksipä ne molemmat miellyttävät meitä suomalaisia ja kasvavaa asiakasjoukkoa ympäri maailman!

Hyviä unia toivottaa Luhta Home

Makuuhuone on usein kodin rauhallisin huone. Sen värisävyt ja kuosit ovat seesteisiä ja vähäeleisiä. Näin varmistetaan huoneen rauhoittava vaikutus nukkumaan mennessä. Luhta Home -malliston päiväpeitteet ja liinavaatteet ovat kauniita, laadukkaita ja ne tuntuvat hyvältä nukkujan iholla. Valitse mieleisesi värisävyt, ja voit sisustaa koko makuuhuoneen Luhta Homen tuotteilla.

Aluslakanat, tyynyt ja peitteet täydentävät sänkysi pehmeäksi ja mukavaksi. Matot ja erilaiset tyynyt ja peitteet tuovat huoneeseen lisää pehmeyttä. Makuuhuone on parhaimmillaan paikka, jossa ajatukset rauhoittuvat ja mieli lepää. Hyviin uniin ja laadukkaaseen nukkumisympäristöön kannattaakin satsata, sillä vietämme sängyssä lähes kolmanneksen elämästämme.

Voit tilata laadukkaat Luhta Home -tuotteet vaikka suoraan kotiovellesi. Kärkkäisen verkkokauppa tarjoaa kauniit ja rauhoittavat kodin tuotteet jokaiseen kotiin.