Keittiön kaapinovet alkavat kyllästyttämään? Vuodesta toiseen samat kirsikkapuiset, punertavat ovet ovat pakottaneet koko keittiön värimaailman samaan muottiin. Ovien uusiminen maksaa jo melkoisen summan, joten sekin on jäänyt tekemättä. Onneksi on mahdollisuus keittiön ilmeen muutokseen edullisesti ja helpolla – D-C-Fix -tuotteilla!

Viihtyisyyttä helposti D-C-Fixillä

D-C-Fix on edullinen ja helppokäyttöinen konsti saada kodissa pinnat uusiksi. Se soveltuu muun muassa kivi-, lasi-, puu-, metalli- ja teräspinnoille. D-C-Fix-sisustustarraa voi käyttää myös näkösuojana läpinäkyviin pintoihin kiinnitettynä. Sisustustarra toimii kontaktimuovin tapaan.

D-C-Fix on siis helposti tarttuva, kestävä ja kaunis muovipinnoite, jonka laittaminen ei vaadi suuria esivalmisteluja. Riittää, että pinnoitettava alusta on puhdas ja tasainen. Päällystäminen on helppoa. Leikkaat vain saksilla D-C-muovin haluttuun muotoon ja mittaan käyttökohteen mukaan, lopuksi liimaat uuden pinnan poistamalla tarran suojapaperin. Tuote on kuin koulukirjojen kontaktointimuovia, mutta paksumpaa, joten se on käytössä helpompaa. D-C-Fixillä päällystämisestä löytyy monia hyviä opetusvideoita. 

Sisustukalvoja marmorista puuhun

D-C-Fix -kalvojen valikoima on laaja. Markkinoilla on mattapintaisia, kiiltäviä, yksivärisiä ja kuviollisia muoveja. Viime aikoina suureksi suosikiksi on noussut marmorikuvioinen kalvo. Sillä voi uudistaa esimerkiksi keittiön työtasot nykyaikaiseksi. Marmorikuvioinen sisustusmuovi on kaunis, hillitty ja se antaa hiukan ylellisyyden tunnetta keittiössä.

Toinen suosittu kalvo on luonnollinen tammikuvioinen D-C-Fixin sisustusmuovi. Puujäljitelmä -sisustusmuovi on erittäin aidon näköinen ja sillä saa kalseampaankin tilaan luotua kodikkuutta pienellä vaivalla. Puukuvioinen kontaktimuovi sopii hyvin esimerkiksi sohvapöydän pintaan ja hyvin laitettuna se kestää siinnä varmasti vuosia.

Näkösuojaksi ikkunaan

Pukuhuoneeseen on mukava saada ikkunan kautta luonnonvaloa, mutta yksityisyys tilassa on suotavaa. Yksityisyyden takaamiseksi on tarjolla ihania ikkunatarroja, jotka kuuluvat D-C-fixin valikoimaan. Ne päästävät luonnonvalon kauniisti sisään, mutta jättävät uteliaat katseet ulkopuolelle.

Ikkunatarrat voivat olla myös osa sisustusta. Niitä löytyy monia erilaisia. Näyttäviä ja luonnonvalon sävyn taittavia värillisiä ikkunatarroja löytyy myös D-C-Fixiltä.

D-C-Fixin pinta on helppo pitää puhtaana. Se kestää normaalin pesun ja pyyhkimisen, eikä naarmuunnu helposti. D-C-Fixin suureksi eduksi lasketaan myös se, että se on helppo poistaa. Tämä onkin erityisen tärkeä ominaisuus, sillä monet käyttävät tätä esimerkiksi vuokra-asunnoissa, missä tilan muutoksia ei asukkaan toimesta sallita.

Näihin ihaniin D-C-Fix -tuotteisiin sinulla on mahdollisuus tutustua tilaamalla niitä Kärkkäisen verkkokaupasta ja pääset uudistamaan kotiasi edullisesti ja kädenkäänteessä!