Crystaland on mahtava rakennussarja, joka mahdollistaa aivan samanlaisen rakentamisen kuin Lego-palikat, mutta tuo rakentamiseen väriä ja valoa valaisevien palikoiden avulla. Rakennussarjat ja rakentaminen ei ole vielä koskaan ollut näin mieletöntä! Crystaland-rakennussarja on siis hohtava rakennussarja, joka tekee leikistä melkeinpä taianomaista.

Rakennussarjat kehittävät lasta

Lasten rakennussarjat, kuten Crystaland-rakennussarjakin kehittävät lapsen motorisia taitoja, sorminäppäryyttä, keskittymistä, hahmottamista sekä lisäävät mielikuvitusta ja luovuutta. Ei siis mikään ihan vähäpätöinen juttu! Rakennussarjat kannustavat leikkiin olematta silti enää mikään aivan pienille suunnattu leikkimisen muoto. Pienten palikoiden rakennussarjojen ikärajat ja suositukset ovatkin yleensä kolmesta vuodesta ylöspäin. Ja yläikärajaa ei tietenkään olekaan.

Crystaland-palikat sopivat monen ikäisille rakentajille ja niiden äärellä viihtyvät niin pojat kuin tytötkin. Crystaland-palikat sopivat siis yhteen Lego-rakennussarjojen kanssa, joten jännittäviä rakennushetkiä ja leikkejä on todella luvassa.

Useimmat Crystalandin rakennussarjoista on suunnattu yli kuusi vuotiaille. Niiden vaikeustaso on pienemmille rakentajille liian haasteellinen. Kuitenkin rakennussarjat ovat usein mielenkiintoisia jo pienemmistäkin rakentajista. Aivan pienten kanssa tulee olla kuitenkin varovainen, sillä palikat ovat pieniä ja voivat suuhun jouduttuaan aiheuttaa vaaratilanteen.

Erilaisia rakennussarjoja Crystalandilta

Crystaland-rakennussarjoista löytyvät monenlaiset kulkupelit, kuten Crystaland Ntoys 99-osainen Plane -rakennussetti sekä Crystaland Ntoys 38-osainen moottoripyörä -rakennussetti. Ajoneuvojen rakennussarjat ovat varsinkin poikien mieleen. Tyttöjä puolestaan saattavat enemmänkin kiinnostaa eläinhahmot, kuten vaikkapa norsun näköinen Crystaland Ntoys 132-osainen eläimet -rakennussetti.

Olipa rakennussetti sitten mikä tahansa lentokone, avaruusalus, virtahepo tai hämähäkki, rakentamisen ilon lisäksi Crystaland-palikat tekevät rakentamisesta taianomaista. Rakentamasi hahmo saa nimittäin värikkäisiin palasiinsa valon, joka saa koko teoksen loistamaan upeasti.

Kaikki upeat lelut, rakennussarjat ja varsinkin nämä Crystaland-palikat löydät verkkokauppamme monipuolisesta valikoimasta. Voit tilata ne vaikka suoraan kotiovellesi. Leikkiminen siis alkaa Kärkkäiseltä!