GoPro on yhdysvaltalainen kuvauskoptereiden, urheilukameroiden ja kypäräkameroiden valmistaja. GoPron tarina alkoi vuonna 2002 kun Australiassa ollut lainelautailija Nick Woodman mietti, miten saadaan kuvattua laadukkaita videoita extreme-lajeissa.

GoProlta löytyy todella monta mallia, joita voidaan käyttää aina sukeltamisen videokuvaamisesta, lintuperspektiivin kuvaamiseen. Action-kamerat ovat yleistyneet huimaa tahtia viime vuosina. Action-kameroiden hyvä kestävyys ja kompakti koko antavat hyvät edellytykset kuvaamiseen, niin ulkomailla kuin kotimaan matkailussa.

GoPro on ylivoimaisesti luotetuin action-kamera. Viimeistelty ja nopeasti kehittyvä tekniikka on luonut heidän asemansa kuvauspiireissä erittäin suosituksi. GoPron oma puhelinsovellus tekee käytettävyyden ja valikkojen säätämisen käteväksi. Kuvaamista parantavia lisävarusteita on kattava valikoima, jotta kuvat ja videot saadaan toteutettua mahdollisimman vaivattomasti.

Uusi GoPro Hero 6 Black muuntaa seikkailusi upeiksi QuikStories-videoiksi suoraan puhelimessasi. Uusi GP1-järjestelmäpiiri, korkeatasoinen kuvanvakautus ja tuplasti tehokkaampi suorituskyky, tekevät näyttävien videoiden kuvaamisesta ennennäkemättömän helppoa. Ääniohjauksen ja kestävän vedenpitävän rakenteensa ansiosta Hero 6 Black on paras GoPro-kamera elämäsi hienoimpien hetkien jakamiseen.

Tutustu Kärkkäisen monipuoliseen kameravalikoimaan verkkokaupassamme!