Tuntuvatko jouluherkut lantiolla ylimääräisinä muhkuroina ja vaatteet liian pieniltä?

Lisäämällä ruokavalioon proteiineja suhteessa hiilihydraatteihin ja hyviin rasvoihin saat ihmeitä aikaan ilman taikatemppuja. Tee kolmen viikon aamiaiskuuri Voimaruoka Wholefood 360 -välipalajauheella. Siinä on kaikki tarvitsemasi juuri oikeassa suhteessa. Aamiainen on päivän tärkein ateria. Se käynnistää elimistön aineenvaihdunnan.

Riittävästi proteiinia sisältävä aamiainen on päivän tärkein ateria. Aamiainen käynnistää elimistön aineenvaihdunnan ja rytmittää loppupäivän syömisen. Proteiinitoinen aamupala pitää pitkään kylläisenä ja verensokerin tasaisena, jolloin napostelun himo vähenee. Samalla elimistön energiankulutus ja perusaineenvaihdunta toimivat tehokkaasti. Vaikutukset näkyvät kehon rasvamassassa.

Voimaruoka Wholefood 360 on sekoitus heraproteiinia, ravintorikkaita siemeniä, pähkinää, mantelia ja psylliumia jauhettuna. Yhdessä pussissa yli 40 % proteiinia, kuituja vatsalle, hyviä rasvoja ja vain aavistus pitkäkestoisia hiilihydraatteja. Heraproteiini edistää lihasmassan säilymistä ja antaa pitkäkestoista energiaa niin arkiseen liikuntaan kuin aktiiviseen treenamiseen. Sokeria tai keinotekoisia lisäaineita ei ole. Makuvaihtoehtoina ovat vanilja, suklaa tai herneproteiinia sisältävä kookos.

Kolmen viikon aamiaiskuurin aikana korvaa Voimaruoka Wholefood 360 -välipalajauheella leivät sekä sokeripitoiset myslit ja murot. Laita välipalajauhetta esimerkiksi mitallinen jugurtin tai rahkan sekaan, lisää puuroon tai valmista smoothie esimerkiksi jäisten marjojen ja nesteen kanssa. Kiireaamuina sekoita nopeasti shakerissa nesteeseen.

Voimaruoka Wholefood 360 reseptejä ja käyttövinkkejä löydät osoitteesta: www.suomenvoimaruoka.fi