Castrol-öljyn vihreä logo saattaa olla sinulle tuttu näky ralliauton, f1-auton, moottoripyörän tai veneen ulkopinnalla olleen mainoksen ansiosta. Vuodesta 1906 lähtien Castrolin liiketoimintaa on ajanut eteenpäin halu tukea edelläkävijöitä ja ennätysten rikkojia maalla, merellä ja ilmassa.

Autoja varten Castrol tarjoaa kehittyneitä moottoriöljyjä, joihin kuuluvat synteettinen öljy, sekoitettuja synteettisiä öljyjä, korkean käyttöiän öljyjä, tavanomaisia- ja dieselöljyjä. Castrolilla on yli sadan vuoden asiantuntemus ja kansainvälinen maine innovatiivisena korkean suorituskyvyn moottoriöljyjen valmistajana.

Castrol EDGE tarjoaa kaikkien aikojen kestävimmän ja kehittyneimmän moottoriöljyn. Fluid Strength Technology -tekniikka on ainutlaatuinen ja vahvistaa öljyä sekä vähentää metallipintojen välistä kosketusta. Jos vaadit autoltasi parasta mahdollista suorituskykyä, käytä moottoriöljyä, joka vähentää metallienvälistä kosketusta jopa 45 % johtavaa kilpailijaa tehokkaammin.

Magnatec -sarjasta löytyvä STOP-START -moottoriöljy, joka suojaa auton moottoria erityisesti ruuhkaisissa liikenneolosuhteissa ja tarjoaa 20% paremman suojan pysähdysten sekä liikkeelle lähtöjen aiheuttamaa kulumista vastaan. Tuotevalikoimasta toinen eli Castrol Magnatec antaa aktiivisten molekyylien ansiosta suojaa auton moottorille kriittiseessä lämpenemisvaiheessa, jossa jopa 75% moottorin kulumisesta tapahtuu.

Castrol GTX on ensiluokkainen suoja lietettä vastaan ja pidentää moottorin käyttöikää. Ankarat sääilmiöt, vaativat ajo-olosuhteet ja liian harvoin suoritettu öljynvaihto aiheuttavat yleensä paksun, tervamaisen lietteen kertymisen. Castrolin GTX on suunniteltu ehkäisemään haitallisen lietteen kertymisen, vähentämään epäpuhtauksia ja tarjoamaan päivittäistä suojaa moottorille.

Castrolin tuotevalikoima on todella kattava. Tuotteista löytyvät niin automaattivaihteistoöljyt, vaihteistoöljyt, moottoriöljyt, hydrauliikkaöljyt, 2-tahtiöljyt, ketjuvoiteluaineet, jarrunesteet, vaimentajanesteet, perämoottoriöljyt, puhdistusaineet, moottoripyörien vaihteistoöljyt ja litiumkompleksirasvat.

Jos tarvitset voitelua, siirry Kärkkäisen verkkokauppaan!